reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

u mnie kolejny mroźny, ale słoneczny dzień, :tak: i mam nadzieje,że eliczek i dla Ciebie będzie on słoneczny i radosny, a testownie będzie pozytywne, :happy2: trzymam kciuki :tak:

a ogólnie fajnie,że te choroby was opuściły i lepiej sie czujecie, szczególnie Kasia i Beatka, ale mam nadzieję, że i reszta zdrowa :tak::-D

miłego dnia i samych pozytywnych wiećsi :happy2::tak::happy2:

reklama
:baffled::-:)-:)-:)-(
Cześć Dziewczyny!!!
Dzięki bardzo, że trzymałyście za mnie kciuki....
Niestety @ przyszła dziś rano...:wściekła/y:I to z hukiem muszę powiedzieć.
Czuję się tak fatalnie, nie dość, że mam doła, to jeszcze bardzo boli......
No nic, trzeba się wziąść do roboty.
Zaczynam 4 cykl staranek...:-p
Teraz, to mojemu chłopu nie przepuszczę, albo będzie fasolka na Święta, albo ja nie nazywam się Eliczek!!!!!

Kochane moje dziewczyny buziam Was mocno i trzymam kciukaski, teraz za Ciebie K_asiu!!!
Bardzo mocno, Tobie przynajmniej musi się udać!!!!!
Czy ktoś jeszcze będzie testować w tym miesiącu?

Witam Dziewczynki
K_asiu również trzymam kciuki:-)

Eliczek przykro mi, tulam mocno, i trzymam kciuki oby na święta była fasolka, na pewno tym razem się uda :tak:

Eliczek - przykro mi bardzo
trzymam mocno kciuki za kolejny cykl Twoj i swoj tez bo objawy przed @ sie zaczynaja
syfy na brodzie bolace piersi :wściekła/y:

Dzięki bardzo dziewczyny za ciepłe słowa...
@ daje trochę popalić, więc trzeba było zapodać jej jakąś tableteczkę...
K_ASIU!!! Ja trzymam mocno kciuki za Ciebie, może akurat!
Za resztę staraczek też!

Kasiu, a u Ciebie jeszcze nic nie jest stracone...
przy ciązy są podobne objawy jak przed miesiączką, a syfek nic nie znaczy... ja w ostatnim miesiącu miałam twarz gładką jak mój synuś tyłeczek (pierwszy chyba raz w życiu), obiecujące plamienie 10 dni po zapłodnieniu, a potem niestety przyszła@...
dziś też, tak jak Ty, mam 22 dc, ale moje są ostatnio 30-32 dniowe...., ale tym razem to chyba też ani fasolki, ani groszka nie będzie, bo jakieś dziwne się zrobiły te moje cykle odkąd zaczęłam starania...

Czesc dziewczynki

Eliczku bardzo mi przykro, moze na Swieta sie uda- trzymam kciuki.

K_asiu skarbie moze Tobie sie uda, trzymam kciuki i jestem dobrej mysli.

Gusia80 kto wie, moze sie udalo- poki niema @ jest nadzieja, tez trzymam kciuki za Ciebie.

Wszystkim zycze milego wieczorku- dobranoc.

no dziewczęta, jest piękny, słoneczny poranek i z uśmiechem proszę podchodzić do życia, ta @ zaraz sie skończy, więc myśleć pozytywnie i z optymizmem patrzeć w jutro, a jutro będzie lepiej i kolejny test będzie juz na II kreseczki, więc głowa do góry

a z innej beczki, to mojego syna zaczęły fascynować prace domowe: wczoraj całe popołudnie odkurzał, dzisiaj od rana chce piec ze mną placek i szuka swojego miksera ( oczywiście nie ma takowego i trzeba będzie mu coś wymyślić) a w żłobku od 3 dni gotuje nam obiadki, pomoc domowa mi rośnie jak nic, dobrze,że autka też go interesują i męskie zajęcia, bo mogłabym sie zacząć niepokoić :no: :tak::-D:tak::-D

reklama
Jarzembinko!!! No to będziesz miała pomoc w domu jak nic. Moje dziecko, jak widzi, że biorę się za zmywanie, od razu wdrapuje się na taboret i chce pomagać. Z odkurzaniem jest podobnie. Ale jak już zobaczy w moich rękach pronto i że biorę się za wycieranie kurzy, to koniec.
Wszystkim życzę miłęgo dzionka!!

Do góry