Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wg mnie nie. Wszystkie 4 u mnie bardzo podobne poki co.Dziewczyny czy według Was (tych, które przechodziły ciąże conajmniej dwa razy) płeć można poznać po tym jak się ciąże przechodzi? Tzn. Jeśli tak samo to pewnie płeć będzie ta sama co w poprzedniej ciąży a jak inaczej to oznacza przeciwną płeć?
No chyba nie bo ja już miałam [emoji23] widać jak się czytaHej wszystkim.. ja dzis na jednodniowym urlopie..Luuzz.po wizycie :wszystko ok.wyniki mam dobre..maluszek też rośnie. Potwierdzony chłopczyk. W środę mam polowkowe-chyba pierwsza ??
Ja też już po.[emoji16]Hej wszystkim.. ja dzis na jednodniowym urlopie..Luuzz.po wizycie :wszystko ok.wyniki mam dobre..maluszek też rośnie. Potwierdzony chłopczyk. W środę mam polowkowe-chyba pierwsza ??
Hej wszystkim.. ja dzis na jednodniowym urlopie..Luuzz.po wizycie :wszystko ok.wyniki mam dobre..maluszek też rośnie. Potwierdzony chłopczyk. W środę mam polowkowe-chyba pierwsza ??
Jest jakiś powód dla którego robicie dwa razy to badanie?Gratuluje. Ja już po połówkowych(pierwszym, drugie 7 marca) i kilka innych dziewczyn też. Ennis ma zawsze wszystkie wizyty jako pierwsza wiec można w ciemno obstawiać ze ona już po, choć w sumie ma mieć jeszcze powtórkę.
Jest jakiś powód dla którego robicie dwa razy to badanie?
Młody się chowal i miał w doopie że chcemy go zbadać.Też mnie to ciekawi ..czytałam że czasem dzidzia mało się rusza i nie wszystko widać..Ale wtedy drugi raz płacicie?Czy w ramach tamtej wizyty?
Jest jakiś powód dla którego robicie dwa razy to badanie?