• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Medeleine86 była tu na samym początku, nie udało jej się został lipcówką, ale starała się dalej i szczęśliwie będzie miała dzieciątko jeszcze z tego samego rocznika co my :-)

Faktycznie. Teraz mi głupio ale to tak jest jak będąc półprzytomny czyta się forum. [emoji26][emoji26][emoji26] W takim razie tym bardziej trzymam kciuki!!!

Ostatnia edycja:
Hej. Ja po wczorajszej wizycie polowkowej mam pewien niedosyt i zapisalam sie za tydzien na kolejne. Lekarz powiedzial ze wyglada na to ze wszystko w porzadku ale z tego co widze po zdjeciach nie sprawdzil przeziernosci karkowej kosci nosowej ani mojego lozyska nie wiem moze dlatego ze robil mi badanie na dyzurze w szpitalu moze mial jakos zly dzien ale przez godzine odezwal soe do mnie ze trzy razy jak pokazywal usta malego raczki i nozki pęcherz oraz serduszko.malutki wazy prawie 300gram

Hej. Ja po wczorajszej wizycie polowkowej mam pewien niedosyt i zapisalam sie za tydzien na kolejne. Lekarz powiedzial ze wyglada na to ze wszystko w porzadku ale z tego co widze po zdjeciach nie sprawdzil przeziernosci karkowej kosci nosowej ani mojego lozyska nie wiem moze dlatego ze robil mi badanie na dyzurze w szpitalu moze mial jakos zly dzien ale przez godzine odezwal soe do mnie ze trzy razy jak pokazywal usta malego raczki i nozki pęcherz oraz serduszko.malutki wazy prawie 300gram
Przezernosci chyba się już nie sprawdza w tym tyg, po 15 chyba robi się nie transparentna i się nie da? Mi tam jakieś płyny w mózgu sprawdzali i miało być poniżej 10.

reklama
Przezernosci chyba się już nie sprawdza w tym tyg, po 15 chyba robi się nie transparentna i się nie da? Mi tam jakieś płyny w mózgu sprawdzali i miało być poniżej 10.

Nie wiem jak to z tym jest ale z twgo co pamietam kosc nosowa powinien sprawdzic. Wczoraj sprawdzal tez jakies przeplywy chyba żył. Wszystkie parametry sie zgadzaja z obecnym tygodniem ciazy ale ja jakos mam dziwne przeczucia, chociarz jakby bylo cos nie tak jego obowiazkoem jest poinformowanie mnie o tym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry