gorligorligor
Fanka BB :)
Oj szkoda dziewczyny,że tak każdy nie może mieć różu i błękitu. To wydaje się po ludzku takie niesprawiedliwe no nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj szkoda dziewczyny,że tak każdy nie może mieć różu i błękitu. To wydaje się po ludzku takie niesprawiedliwe no nie?
@gorligorligor też miałam takie przemyślenie, że jako istoty ludzkie, mamy świadomość i wolna wolę, uczucia..powinniśmy mieć jakąś możliwość wpływu na płeć naszego potomstwa..zwłaszcza jeżeli w naszym sercu iż zrodzi się taka silna potrzeba, i umiłowanie dla tej wymarzonej córeczki czy synka..
No ale cóż, to napewno chodzi o ta równowagę gatunku
Ja cały czas się wsluchuje w siebie, czekam na sny prorocze, wspominam myśli zanim się zorientowałam,że jestem w ciąży, analizuje wyniki i starania że moze gdzies dostrzege cien nadziei..
A wy dziewczyny macie jakieś takie przeczucia, jakieś małe znaki??..albo mialyscie w poprzednich ciałach i się sprawdziły?
Taaakmartoosia04 pisze:Mi zanim zobaczyłam teraz kreski w tym szczęśliwym cyklu, śnił sie poród - 31.08.2019 G.21:30 - córka. Tp mam na 29.08 - z nuba wychodzi dziewczynka, wiec wszystko możliwe [emoji23]