reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Biedronka0506 a widzisz jakie szczęście :) ogromnie gratuluję kochana- świetne wieści i w końcu spełnienie. Przechodzisz na różową stronę mocy,także możesz teraz mówić, że "to jest sprawiedliwie,że część ma róż a cześć nie;)"-żartuję;) trzymajcie się cieplutko kropeczki z biedroneczki ;) ps.przepis podeślij :)

reklama
Zobaczcie,to w sumie wyjdzie po polowie: girl u biedronki,miciurki,belle i martoosi :)

U mnie nic nie potwierdzone, także spokojnie.

Zgadzam się z tym, że im wiecej sie patrzy na te nuby, tym bardziej dopatruję się w naszym płaskim sterczącego chłopięcego [emoji23][emoji23][emoji23] wiec chyba czas odpuścić i pozwolić rosnąć maluszkowi spokojnie. Jutro wizyta - pomolestuję doktorka! [emoji23]

Grabcia- a jak sie czujesz? A powiedz co ci sie dzialo z nerkami, bo ja wlasnie tez mam kurde teraz problem z nerkami, i troche mnie to martwi, narazie biore antybiotyk

U mnie nic nie potwierdzone, także spokojnie.

Zgadzam się z tym, że im wiecej sie patrzy na te nuby, tym bardziej dopatruję się w naszym płaskim sterczącego chłopięcego [emoji23][emoji23][emoji23] wiec chyba czas odpuścić i pozwolić rosnąć maluszkowi spokojnie. Jutro wizyta - pomolestuję doktorka! [emoji23]
Molestuj molestuj,ale co na to mąż? ...choć w ciążę nie zajdziesz :D

Cześć Dziewczyny, widzę, że forum nabiera różowego koloru - gratulacje ;) aż „ strach ” teraz starać się o błękit, bo różowe fluidy zdecydowanie dominują, a ja chyba jestem tu jedną z nielicznych marzących o małym księciu

@myszka102 miałam napisać czy Twoja ramzi wróżba się sprawdzi. Z ramziego wyszła dziewczynka i teraz drugi raz powiedziane przez Doktora że dziewczyna [emoji7] dziękuję [emoji8][emoji8][emoji171]

reklama
Miciurko kochana no nie gadaj że córcia będzie u was? [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] O ja cię super kochana,mam nadzieję że tak zostanie i obie doczekamy się tego różu i brokatu [emoji176][emoji176][emoji176] u mnie 13tc leci

Do góry