cytrusowa85
Fanka BB :)
Też trzymam kciuki oby dali coś co pomożeDoczytałam, że wymioty cie wzięływspółczuje. Mam nadzieje, że szybko podadzą ci cos co ci poprawi zdrowie i samopoczucie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też trzymam kciuki oby dali coś co pomożeDoczytałam, że wymioty cie wzięływspółczuje. Mam nadzieje, że szybko podadzą ci cos co ci poprawi zdrowie i samopoczucie.
Oby to nie było to co w pierwszej ciąży..
Trzymajcie się, dużo zdrowia [emoji8]Oby to nie było to co w pierwszej ciąży..
Nic nie szkodzi, ciekawość to prawdopodobnie pierwszy stopień...do zaplanowania płciMiś z tego co czytałam w poprzednich Twoich postach, ( wybacz za ciekawość) nie jest powiedziane, że masz córkę z owulacji, ponieważ tak jak opisałeś, starania również były w dni przed owulacją ( chyba, że coś poknociłam ) więc według mnie plemniki przy jajeczku mogły być dużo wcześniej, właśnie te sprzed kliku dni, czyli dziewczynkowe, bo te według teorii żyją dłużej. Myślałeś o tym ?
Zdrówka dla WasMy tak na szybko (; że jesteśmy w szpitalu ;( synuś u dziadków ;( serce mi pęknie ;(
Nic nie szkodzi, ciekawość to prawdopodobnie pierwszy stopień...do zaplanowania płciMyślałem o tym, rozmawiałem z ginekologiem, czytałem. Wnioskuje, że u nas było za często i fakt - był mały rozgardiasz z tego powodu. Pewnie dokopałaś się do moich wpisów o lady comp baby. Zakupiliśmy z Ż, za nami już pierwszy cykl mierzenia temperatury, jak będzie już w pełni pokazywał wskazania płci to z pewnością podzielę się tym z wami. Mnie do powierzenia wszystkiego LCB skłania fakt przeprowadzonych badań na ludziach (75-80% skuteczności prognoz) no i całkiem niedawne wpisy niektórych dziewczyn (nigdy nie pamiętam nicków), które starały się na dziewczynkę wg teorii przed owu a jednak chłopaki się zapowiadają. Szwagierka starała się też o dziewczynkę wg popularnej teorii chłopak w owu dziewczynka przed owu i 3 dni temu urodziła chłopca. Coś w tym może jest...
Teorii jest mnóstwo, u nas akurat w owu na chłopca a przed na dziewczynkę się sprawdziło, ale myślę sobie że to może kwestia żeby robić inaczej niż się robiło . Jak dziewczynka w owu to może chłopiec przed będzie.Nic nie szkodzi, ciekawość to prawdopodobnie pierwszy stopień...do zaplanowania płciMyślałem o tym, rozmawiałem z ginekologiem, czytałem. Wnioskuje, że u nas było za często i fakt - był mały rozgardiasz z tego powodu. Pewnie dokopałaś się do moich wpisów o lady comp baby. Zakupiliśmy z Ż, za nami już pierwszy cykl mierzenia temperatury, jak będzie już w pełni pokazywał wskazania płci to z pewnością podzielę się tym z wami. Mnie do powierzenia wszystkiego LCB skłania fakt przeprowadzonych badań na ludziach (75-80% skuteczności prognoz) no i całkiem niedawne wpisy niektórych dziewczyn (nigdy nie pamiętam nicków), które starały się na dziewczynkę wg teorii przed owu a jednak chłopaki się zapowiadają. Szwagierka starała się też o dziewczynkę wg popularnej teorii chłopak w owu dziewczynka przed owu i 3 dni temu urodziła chłopca. Coś w tym może jest...
Biorąc pod uwagę ten wykres to by się (po części) zgadzało, bo jak u Ż owu była na 15 to wg tego wykresu Y 11 i 12 wygrywa i potem trzeba się wstrzymać bo 13, 14 i 15 wchodzą już X...a u nas było 11, 13 i 14 i ten 13 i 14 mógł przeważyć. Też nie można się sztywno trzymać tego poglądowego wykresu bo pewnie LCB indywidualnie dobierze te prognozy dostosowując się niemal idealnie do temperatury i prognozowanej owu.@mis0890 Pamietam miś jak zamieszczales tu ten wykres wg LCB - czy z tego co pamiętasz lub twoja żona pamięta, zgadza sie wam data zapłodnienia z oczekiwaniami płci wg tego wykresu?