martoosia04
Fanka BB :)
Ale boskaaaa [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więcej nas więcej nas i blue power rośnie w siłę !!Hej Dziewczyny i Chłopaku [emoji4], czy mogę dołączyć? Jestem już na innych forach, ale bardzo lubię Was podczytywać. A ponieważ widzę uaktywniła się błękitna strona mocy to chętnie posłucham jakie macie patenty "na chłopca". [emoji4]
Mam już córkę, byłam też w ciąży z synem, ale musieli zakończyć moją ciążę w 19tc więc tym bardziej mi smutno, że miałam w tym miesiącu tulić synka [emoji3525] Mam duże ciśnienie na błękit bo w rodzinie same wnuczki i wnuk byłby cudownym dopełnieniem. Córka cieszyłaby się z siostry, wiadomo my też aby zdrowe, ale jeśli mogę coś zrobić w kierunku męskim to czemu nie [emoji4]
Piękna [emoji7]Leeleeth super, że uda się Wam z adopcjamalutka prześliczna
Gratuluję dziewczyny upragnionego różu
Martoosia też obstawiam, że będzie dziewczyna. Innej opcji nie ma
U nas starania miały być na chłopca, a wyszła dziewczynka, także nie pomogę z przepisem. Chyba zrobiliśmy falstart, bo starania były 12 h po najciemniejszym teście owu. Z resztą to nieważne, bo mojej malutkiej nie zamienilabym na żadnego chłopca
Zobacz załącznik 948062
Twoje doświadczenie z dwoma synami jest bardzo przekonywujące...chwilowy mętlik w głowie mamNie nadążam za WamiZa każdym razem,kiedy wchodzą na forum coś napisać,mam niezła lekturę do przebrniecia...a potem zasypiam.
Martoosia ja tak mocno trzymam kciuki za ten Twój róż,że na pewno się uda. Wiesz jak z tymi siurkami, widać je od razu! A jak się chowa,to na pewno dziewczynka!
Leeleth gratulacje! Malutka śliczna. U nas powiększyła się niespełna miesiąc temu rodzinka o dwóch chłopcówSą cudowni.
Mis ja mam dwóch synów na pewno z dnia po owulacji. Może spróbujcie z testami owu? I co ważne,niestety trzeba się trochę wstrzymać. U mnie było parę dni wolnego i dopiero po poztytywnym tescie owu dosłownie 1 razW drugim przypadku miałam celować na córkę ,ale po pierwszym nieudanym miesiącu nie chciało mi się liczyć,zdałam się na los i proszę
Grabcia dopiero o tych problemach pisalysmyJestem z Tobą sercem,aby to były zwykłe wymioty ciężarnych. Mój Tata jest na PEGu od roku,wiem co to znaczy. Wierzę,że u Ciebie to chwilowe.
Witam też nowe dziewczyny. Trzymam kciuki za Wasze marzenia.
Megi_Meg my z mezem bralismy takieCześć Wszystkim, dziewczyny polecanie może jakieś suplementy "na chłopca" ? Wiem, że za czasów Piranhy było ich strasznie dużo, nie wiem czy faktycznie wszystko jest potrzebne, a może coś się zmieniło. Za każdą wskazówkę będę wdzięczna, choć nie liczę na dużo, bo wiem, że jest tu więcej dziewczyn starających się o córkę.
Megi_Meg my z mezem bralismy takie
Ja
Kwas Foliowy 2400mg
Potas 99mg
Witamina E 400iu
Cynk 25-50mg
L-arginina 500-900mg
Koenzym Q10 200-300mg
Royal Yelly 1000mg
Green Tea Extract 500mg
Fish Oil 1000mg
Olej z wiesiolka do owulacji 1000-2000mg
Witamina D 1000iu
DHEA 25mg do owulacji
Syrop z Guajazyl na tydzien przed owulacją
Mąż
Kwas foliowy 800mg
Witamina E 400iu
L-karnityna 1000mg
L-arginina 500mg-1000mg
Koenzym Q10 200-300mg
Żeńszeń 500mg
B-complex 100
Cynk 25-50mg
Fish Oil 1000mg
Witamina D 1000iu
Tribulus Terrestris 500mg.
i z tego wyszla dziewczynaWow ! Sporo tego, ja się trochę boje tylu suplementów, żebym międzyczasie się nie przekręciła po takiej dawcemuszę poczytać i przeanalizować, docelowe starania jeszcze daleko przede mną. Dziękuję Ci serdecznie za odpowiedź i poświęcony przy tym czas
![]()