moniczka2609
Fanka BB :)
Powiem Ci, że ja mam tak samoSzczerze to ja bardzo lubie zalozyc cos obcisłego i ten brzuszek jeszcze podkreslic. To moja duma, żaden powód do wstydu. Przeciez kazda kobieta jest inna![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiem Ci, że ja mam tak samoSzczerze to ja bardzo lubie zalozyc cos obcisłego i ten brzuszek jeszcze podkreslic. To moja duma, żaden powód do wstydu. Przeciez kazda kobieta jest inna![]()
Coś w tym jest i z jednej strony też już bym chciała się tak swobodnie z nim obnosić, a z drugiej strony przy mojej posturze (jestem niska) póki co wyglądam jakbym się konkretnie najadła.Szczerze to ja bardzo lubie zalozyc cos obcisłego i ten brzuszek jeszcze podkreslic. To moja duma, żaden powód do wstydu. Przeciez kazda kobieta jest inna![]()
Coś w tym jest i z jednej strony też już bym chciała się tak swobodnie z nim obnosić, a z drugiej strony przy mojej posturze (jestem niska) póki co wyglądam jakbym się konkretnie najadła.
Ale w szafie wisi mnóstwo dzianinowych albo materiałowych przyległych do ciała sukienek i nie mogę się doczekać kiedy brzuszek będzie na tyle duży żebym mogła go swobodnie w nich prezentować [emoji6]
No malutki, pięknie. W pierwszej ciąży też taki miałam [emoji173]
Teraz zrobię fote jak się wykulam
Malutki? Właśnie kazdy mi dokucza ze duzy i juz sama zglupialam. Wydaje mi się ze normalny, jak patrze na Wasze zdjęcia. Juz sama nie wiem..
Właśnie. Muszę zrobić z takiej normalnej perspektywy żeby zdjęcie było bardziej miarodajne, bo w sumie zdjęcie samego brzucha niedużo pokazuje [emoji6]