Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję)
Mi właśnie też podoba się ten Priam więc najwyżej będziemy obie się z nimi "męczyły')
Masz go już w domku?Może wstawisz fotkę ?
Ja od 4 rano nie śpię i siedzę na necie, właśnie jem śniadanie w łóżku, jeszcze kawka i trzeba się będzie ogarniać. Pogoda na Śląsku słonecznaZapewne później spacer z psem, sprzątanie chaty i obiadek dla „starego” QUOTE] .
D1407 no to mnie nieźle zaskoczyłaś z t terminem.
Biegnę zatem dzisiaj do Bobowozki i zamawiam)
No proszę, super ze się udało z tym wózkiem, ja jeszcze w ciemnym lesie.. miałam swoje typy, ale to już przeszłość po wizycie w bobo wózkimusiałabym sama zaprojektować, aby był idealny
![]()
No to widze że z pogoda to najgorzej chyba w Wielkopolsce... Ehhh, gdzie ta wiosna to ja nie wiem?
Podziwiam dziewczyny pracujące bo ja już chyba nie dałabym rady. Mój mózg w ciąży pracuje na innych obrotach a i ciało tez juz ma ograniczone możliwości
A co do spędzania czasu w domu to widzę że podobnie to u Was wygląda czyli tzw. "proza zycia", nie wiem jak Wam ale mi się tam podoba. Jest milą odmianą od zapieprzania do pracy a i to że nie trzeba się nigdzie spieszyć. Suuuper))
Miłego dnia Dziewczynki. Trzymajcie się![]()