Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O to samo zapytaliśmy...To pewnie czujesz już ruchy albo za chwilę zaczniesz [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dziewczyny a kiedy pierwsze USg mozna zrobic
U kogo w artemidzie się leczysz?Witam.Juz jakiś czas temu pisałam tu na forum.Teraz jestem po drugim nie udanym transferze w Artemidzie w Białymstoku.Zostal mi jeden mrozaczek i chciałabym zmienić klinikę.Ktos mi Pisał że jest możliwość przeniesienia zarodka do innej kliniki.Czy możecie mi polecić jakąś klinikę i lekarza?Będę bardzo wdzięczna.
popytaj w klinice bocian i Kriobanku ruszyło druga tura badań klinicznych.Witam.Juz jakiś czas temu pisałam tu na forum.Teraz jestem po drugim nie udanym transferze w Artemidzie w Białymstoku.Zostal mi jeden mrozaczek i chciałabym zmienić klinikę.Ktos mi Pisał że jest możliwość przeniesienia zarodka do innej kliniki.Czy możecie mi polecić jakąś klinikę i lekarza?Będę bardzo wdzięczna.
Ja będę robic betę, w stronę sikanego nawet nie patrzę bo nie mam nerwów do doszukiwania się odcieni kresekElizabeth68 z tymi testami różnie bywa. Jeśli masz mocne nerwy to rób. Mi sikany wyszedł w 5tej dobie po transferze 5 dniowej blastki
![]()
Dr.Leśniewska i prof.WółczyńskiU kogo w artemidzie się leczysz?