Myslniczek
Fanka BB :)
Taką mam torbę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, gratuluje zakupów. Śliczne rzeczy kupilyscie
Ahhh, widzę że już nieźle się rozkrecamy z wyprawka [emoji14]
Czy macie już kołderkę? Jeśli jak to jaki wymiar polecacie?
Jest tego tyle że glowa boli i nie wiem co wybrac. Który jest najpopularniejszy ?
Poza tym co kupujecie do gondoli?
Prześcieradło, jakiś otulacz / kolderke?
Totalnie nie mam pojęcia co musi być w wózeczku dla noworodka który urodzi się w środku lata![]()
Ja nie kupuje kołderki.
Do łóżeczka mamy bawełniany oddychajacy kocyk.
Mamy tez polarowy kocyk na chlodniejsze wueczory ale tylko do wozka bo to nie oddychajace.
A na cieple dni do wózka mamy otulacze tetrowe.
My mamy kocyk ze smyka jest ekstraOoo, a mogłabyś polecić jakieś firmy tych kocyków i otulaczy ?
Właśnie jak sobie przeglądam te kocyki to mam wrażenie że wszędzie trafiam na jakieś grube, zimowe więc jak masz coś letniego to sobie chętnie podpatrze![]()
PiekneJeszcze warkocz i ciuszki![]()
Tego się boje, zaraz wyrzuci Starych z szafy, bo już ma tyle rzeczyPieknebedzie mała dama .
No naszego tez juz sie rzeczy wysypująTego się boje, zaraz wyrzuci Starych z szafy, bo już ma tyle rzeczya jej meble pojawia się dopiero w maju, po remoncie pokoju.
Widze,ze spanie u ciebie takie samo jak u mnie ;D Kiedy my się wyspimy![]()
Hehe, mnie głód o 5 rano obudziłNo naszego tez juz sie rzeczy wysypująa musze mu znaleźć miejsce u mnie w szafie bo swoją komode bedzie mial raczej dopiero na nowym mieszkaniu a to moze byc nawet we wrześniu dopiero.
Toaleta mnie wzywa [emoji14] i wracam do lozka.
Ja też bym coś zjadła [emoji14]Hehe, mnie głód o 5 rano obudziłJestem już po pierwszym śniadaniu [emoji14] To spokojnego wypoczynku
![]()