reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny @annemarie @Akatombo @Forget-me-not... @Dzoannna @Dgd @Sol @Biedroneczka83 @Olk@24 @dżoasia @ilmenau @redferrari @Mieciu85 i pozostałe staraczki , od czterech cykli mam problem z endometrium i ciągle odwołane cykle z tego powodu. Próbowaliśmy i na naturalnych i na stymulowanych i niestety nic. Jestem już tym zmęczona i nie wiem co robić . Czekają na mnie mrożącymi. Czy któraś z Was miała taki problem i może coś poradzić? Plissss :-( :(:-( :(
niektóre tu stosowały viagrę dopochwowo, estrofem dopochwowo, plastry z estradiolem... chodziły na akupunkturę, nie wiem co by ci jeszcze podpowiedzieć
może być tez jeszcze albo cykl naturalny stymulowany np letrozolem, albo naturalny z niewielką ilością estrofemu, różne są opcje ale żadne nie daje gwarancji niestety....

reklama
U mnie stymulacja bezproblemowo. Zastrzyki bez sladu czegokolwiek. Samopoczucie git. Punkcja luz. Potem lekka hiperstymulacja - beda Ci kontrolowac estradiol wiec bez obaw[emoji3] po punkcji fakt mocne wzdecie brzucha i ja na l4 bylam bo ciezko bylo. Wtedy dieta wysokobialkowa i duuuzo wody. U mnie transfer po punkcji byl odroczony
Powodzonka[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
U mnie jak punkcją bedzie teraz to wypadnie w weekend majowy- a mam wtedy przymusowy urlop :)wiec nie muszę Isc na l4.
@Marzycielka7 ja narazie zaczynam od jednego kłucia, mam nadzieje,ze nie będzie bolesne :) bardziej się boje tych „wzdęć” i opuchlizny ;)

U mnie jak punkcją bedzie teraz to wypadnie w weekend majowy- a mam wtedy przymusowy urlop :)wiec nie muszę Isc na l4.
@Marzycielka7 ja narazie zaczynam od jednego kłucia, mam nadzieje,ze nie będzie bolesne :) bardziej się boje tych „wzdęć” i opuchlizny ;)

Wzdęcia i opuchlizna to jest nic. Ja po pierwszej próbie IVF wylądowałam w szpitalu z hiperstymulacją 300 km od domu. Ale moja hiperstymulacja teraz słodko śpi w łóżeczku :)

Wzdęcia tez były a opuchlizna jest do teraz a juz jestem 6 dpt [emoji6]

Dziewczyny przepraszam Was najmocniej ale padła mi bateria A dopiero do domu dotarłam!!!!
Mam nadzieję że mi to wybaczycie!!!
A beta..... dzisiaj jest 63!!!
Nie wiem czy to mało czy w sam raz! Przepraszam za moje głupie pytania ale pierwszy raz podchodzę do ivf i jestem zielona w tych wszystkich liczbach.
Mam nadzieję że wynik jest ok jak we wtorek było 6 A dzisiaj w piątek 63...

Dziewczyny przepraszam Was najmocniej ale padła mi bateria A dopiero do domu dotarłam!!!!
Nie wiem czy to mało czy w sam raz! Przepraszam za moje głupie pytania ale pierwszy raz podchodzę do ivf i jestem zielona w tych wszystkich liczbach.

W końcu !!!!
Juz się wszystkie o Ciebie martwiłyśmy !!!
Wynik jest boski [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Hurra i niech rośnie dalej mamuśka !!!!
Na święta bożego narodzenia będzie różowa pupcia [emoji7]

Czyli dziś było 11 dpt?

W końcu !!!!
Juz się wszystkie o Ciebie martwiłyśmy !!!
Wynik jest boski [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Hurra i niech rośnie dalej mamuśka !!!!
Na święta bożego narodzenia będzie różowa pupcia [emoji7]
Ja cały czas myślami byłam z Wami ♥️♥️♥️
Tak się cieszę że beta poszła w górę i aby tylko moje dwie kropeczki ciągle były że mną:-)

reklama
Do góry