Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo się cieszę waszym szczęściem [emoji846] Tosieńks jest urocza [emoji7] duża panienka już [emoji846] życzę wam więcej takich normalnych, dobrych dni! Każda wiadomość od ciebie wywołuje u mnie łezkę w oku ze szczęścia i poczucie, że miłość jest czymś najpiękniejszym!Czekałyśmy w tym upale ponad godzinę pod gabinetem na ortopede. Jak już udało się wejść, po chwili dziwnej rozmowy, okazało się, że to nie ten lekarz do którego się specjalnie zapisałyśmy... Tylko zastępca. Bo "nasz" miał sympozjum.....
Ręce mi opadły.
Wizyta przełożona na 10.05.
A cały czas miałam takiego stresa przez te gipsy..
Ciężko Tosi w taki upał jak dziś, marudna, nie chce jesc. Najlepiej jej było leżeć w pampersie (albo i bez)![]()
Po południu, jak największy "ukrop" schodził, wyszłysmy na spacer.
(Mina nietęga, bo przez sekundę zaświecilo słońce w oczy)
Możecie zobaczyć tlusciutkie rączki i udka [emoji3590]
A takie chucherko się urodziło![]()
Kolejne cudowne chwilę.
Nie wyobrażałam sobie, że będę mogła wyjść z Tosią na spacer w tak ciepły dzień. Że będę ją rozbierać, bo będzie tak ciepło.
Po cichu marzy mi się wyjazd, gdzieś na mini wakacje ech.... Zaczynam wybiegac w przyszłośćnadal się trochę tego boję, ale gdzieś w głowie zaczynają pojawiać się myśli o przyszłości. Na razie tej bliskiej
![]()
Az mi się łezka w oku zakręciła na samą myśl..![]()