• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Babeczki
[emoji17][emoji26] Trzymaj sie i pedz do ginekologa, prawie 9tc to juz nie takie wczesne poronienie, trzeba sprawdzić czy na pewno dzieje sie najgorsze.... Ja jestem z lublina ale w bialymstoku w kriobanku chodzilam k.uczynskiego i on tez wykonywal mi transfer
[/QUOTE]

Dzwoniłam, to mówił, że nic nie da tu się zrobić, leki nie pomogą, nic nie pomoże. U @Elessi była taka sama sytuacja. Zatrzymanie serduszka w 8-9 tygodniu.

Dzwoniłam, to mówił, że nic nie da tu się zrobić, leki nie pomogą, nic nie pomoże. U @Elessi była taka sama sytuacja. Zatrzymanie serduszka w 8-9 tygodniu.
Kochana jak napisalas ostatnio po usg to ręce mi sie trzęsły bo poczułam jakby moja historia sie powtórzyła ale miałam nadzieje ze u ciebie skończy sie inaczej a jednak okazało sie najgorsze :-( ja chodziłam tak 10 dni zanim sie dowiedziałam ze juz serduszko nie bije i dopiero wtedy odstawiłam leki po usg które potwierdziło ze serduszko juz nie bije. Czeka cie ciężki czas bardzo jest mi przykro :-( jestem z toba całym serduchem.

To Twoje 1 dziecko? Naturalne po in vitro? Gratuluję :)
Pierwszy syn naturalna wpadka ... byłam młoda wtedy jeszcze, później długo nic ( jakieś 4 lata) dycyzja ze się leczymy - 4 lata walki ( inseminacja, cykle stymulowanie, in vitro) a za 3 miesiące mój mały naturalny cud który ma 5 miesięcy. Moi chłopcy mają 9 lat a drugi 5 miesięcy więc duża różnica wieku.❤

reklama
Kochana jak napisalas ostatnio po usg to ręce mi sie trzęsły bo poczułam jakby moja historia sie powtórzyła ale miałam nadzieje ze u ciebie skończy sie inaczej a jednak okazało sie najgorsze :-( ja chodziłam tak 10 dni zanim sie dowiedziałam ze juz serduszko nie bije i dopiero wtedy odstawiłam leki po usg które potwierdziło ze serduszko juz nie bije. Czeka cie ciężki czas bardzo jest mi przykro :-( jestem z toba całym serduchem.
Kurcze a dawalo Wam to jakies objawy ze cos moze byc nie tak?Jakies dolegliwosci?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry