7dpt. Wiec myślę, że jakby sie mialo udac to wynik by wyszedł, a podana mialam blastkePrzykro mi[emoji852]
A ktory to dzien po transferze? Jesli wczesnie robilas to oczywiście powtórzyć...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
7dpt. Wiec myślę, że jakby sie mialo udac to wynik by wyszedł, a podana mialam blastkePrzykro mi[emoji852]
A ktory to dzien po transferze? Jesli wczesnie robilas to oczywiście powtórzyć...
Malutki masz brzuchDziewczyny , tak czytam te wasze rozkminianie o brzuchach i wam cholernie zazdrosze ze jeszcze ich nie macie. Tez sie martwilam ze go u mnie nie widac( poza oponka ) a teraz.... ubrac skarpetki- no go[emoji23]buty - no go! dzieciaki cisna na zyly- spie tylko na bokach i biodra mi odpadaja, ostatnie 10 dni z rwa kulszowa,zbiera sie woda, ledwo wchodze do samochodu,nie wiem jak spac... cieszcie sie i kozystajcie z wolnosci. Brzuchy wam na 100% urosna[emoji23]I pomimo blizniakow... mi brzuch wyskoczyl w 6 miesiacu , ale za to z dnia na dzien. Dzisiaj mamy taki...Zobacz załącznik 969529Odliczam do konca...[emoji173]️[emoji173]️
Przykro miU mnie wynik 0,31 mIU/ml czyli kolejny transfer się nie udałprogesteron 12 ng/ml. Czy powtarzac betę w środę? Chyba to juz bez sensu... nie wiem co dalej mam robić
a który dpt? Może warto powtórzyćPodobno za badania, które wskazują, ze scratching zwiększa powodzenie implantacji. Ale z drugiej strony jeśli jest za wysoki poziom komórek NK to nie jest wskazany, bo jeszcze je zwiększa. Jeśli miałaś je badane i jest Ok to zrob smialo, bo a nuz pomoze![]()
Nio dzisiaj byłam na pobraniu krwi i oczywiście każdy chce pierwszy a może mnie Pani przepuści , a ja nie przepraszam w ciązy jestem Brzucha nie widać ale co nie kłamałam a ledwo siedziałam duszno w labolatorium , a jeszcze mdłości:-)Chudzino Ty! Piękny masz brzuch, aż mnie zazdrość bierze... Ciesz się małym brzuszkiem, bo długo to nie potrwa![]()
Wiem ze nie bardzo chcesz badac immuno jeszcze przed tym transferem, ale ja bym na twoim miejscu zrobila chociaż subpopulacje limfocytow w tym sa komorki NK. Jesli by wyszly wysokie to intralipid i może steryd i wtedy nie robic tego scratchingu macicy bo tak jak anielka pisze przy wysokich NK on jest raczej nie wskazany... a jak wyjdą niskie to moze ten intralipid nie potrzebny a scratching zrobic.
Najlepiej porozmawiaj z lekarzem...
7dpt. Wiec myślę, że jakby sie mialo udac to wynik by wyszedł, a podana mialam blastke![]()
Ok, tak zrobię. Dziękuję!Kochana szanse są juz pewnie minimalne, ale jeszcze trzeba zbadać dla pewnosci.
Ja ostatnio robilam w 8dpt wynik byl okolo 1, pozniej wyjechalam z Polski to juz nie badalam tylko test ciazowy ktory wyszedl negatywny. Odstawilam leki, mialam krwawienie jak okres a pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy pozamacicznej...
Dla pewności zrób jeszcze bete...