Oo no coś Ty..też o tym myślęNie Lenka tylko Nela ten słownik mnie dobija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oo no coś Ty..też o tym myślęNie Lenka tylko Nela ten słownik mnie dobija
Ja nie krwawiłam i biorę bupka przepisał mi ma miesiąc więc jeszcze trochę mi zostałoA jak długo się bierze? Ja mam nadzieję że nie będę musiała po następnej wizycie.mialam krwawienie w piątek o potem już nie.
Mnie bardzo stawiał się brzuch więc brałam do 20 tyg, a potem trafiłam do szpitala i przeszłam na mocniejsze leki. Zależy od konkretnego przypadkuA jak długo się bierze? Ja mam nadzieję że nie będę musiała po następnej wizycie.mialam krwawienie w piątek o potem już nie.
Kala i Mila ale ładnie faktycznie Nela pasowała by pięknieOo no coś Ty..też o tym myślęmoje córki to Kala i Mila w zdrobnieniu więc Nela pasuje hehe
A jak długo się bierze? Ja mam nadzieję że nie będę musiała po następnej wizycie.mialam krwawienie w piątek o potem już nie.
I teraz zaczęłam się martwić, bo ja po 3 pronieniach w tej ciąży 2 tyg plamilam A on mi odstawia leki. Trochę dziwnie...Chyba zapisze się jeszcze do innego lekarza na sobotę albo wtorekJa miałam jedno popołudnie krwawienie i 2,5 dnia delikatne plamienia i pani dr powiedziała, że leki to przynajmniej do 20tyg - do usg połówkowego. Ewentualnie zmniejszymy trochę dawkę.