reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Kurde, przykro mi. Te zanikające plamienia obiecująco wyglądały. Koniecznie musisz te plamienia wyregulować i znaleźć przyczynę. A z dobrych stron, to będziesz mogła się opalać przez lato tak, jak zaplanowałaś, jeżeli do końca wakacji odpuszczacie. Naładujesz przez lato bateryjki i zaczniesz po wakacjach z nowym zaangażowaniem i nową siłą [emoji6]
1:0 dla mnie dziewczyny..
[emoji24]

reklama
Ok.. zczailam ze pon-piatek.. ale to i tak nie zmienia faktu ze nie wezme wolnego na zawolanie.. poza tym.. musialabym jechac z noclegiem bo .oj ma prace po 12-14h.. wiec do 19-20 w robocie.. tylko weekendy wolne.. a na nocleg poza domem nie moge sobie pozwolic majac dzieciaki w domu

Dokladnie.. dluzej tez poobserwuje szczegolowo swoj organizm i jego zachowanie.. i tez bedzie mi latwiej pozniej wszystko interpretowac.. a poza tym.. bardzo bym chciala urodzic choc jedno na przelomie wiosny i lata [emoji16]
Kurde, przykro mi. Te zanikające plamienia obiecująco wyglądały. Koniecznie musisz te plamienia wyregulować i znaleźć przyczynę. A z dobrych stron, to będziesz mogła się opalać przez lato tak, jak zaplanowałaś, jeżeli do końca wakacji odpuszczacie. Naładujesz przez lato bateryjki i zaczniesz po wakacjach z nowym zaangażowaniem i nową siłą [emoji6]

Super, że zauważasz tyle pozytywnych stron [emoji6]
Dokladnie.. dluzej tez poobserwuje szczegolowo swoj organizm i jego zachowanie.. i tez bedzie mi latwiej pozniej wszystko interpretowac.. a poza tym.. bardzo bym chciala urodzic choc jedno na przelomie wiosny i lata [emoji16]

Super, że zauważasz tyle pozytywnych stron [emoji6]
Ja tam zawsze staram sie widziec te dobre strony.. wychodze z zalozenia ze nic nie dzieje sie bez powodu ;) w koncu.. jak juz schudlam te 20kg to moge latem to pokazac na plazy i pierwszy raz legnąć bez krępacji.. a nie szukac czy jest ktos grubszy ode mnie i rozkladac koc obok bo wtedy wyglada sie szczuplej [emoji23][emoji23] a tak robilam [emoji23]

Z takim podejściem do życia się po prostu łatwiej żyje [emoji6]
Ja tam zawsze staram sie widziec te dobre strony.. wychodze z zalozenia ze nic nie dzieje sie bez powodu ;) w koncu.. jak juz schudlam te 20kg to moge latem to pokazac na plazy i pierwszy raz legnąć bez krępacji.. a nie szukac czy jest ktos grubszy ode mnie i rozkladac koc obok bo wtedy wyglada sie szczuplej [emoji23][emoji23] a tak robilam [emoji23]

Z takim podejściem do życia się po prostu łatwiej żyje [emoji6]
O wiele :) najgorzej to sie zblokowac na jakis jeden cel i zyc tylko tym.. wtedy nie cieszy juz nic i nie daje satysfakcji nic.. bo nie ma tej jednej jedynej rzeczy.. i wiesz czym to sie konczy? Depresją! Ciężką.. skrajną.. i nikomu tego nie zycze.. przerabialam ten temat i wiem jak ciezko jest zmienic myslenie.. bo mysli sie ze to nic nie zmieni.. i się tonie w tym jeszcze bardziej.. ja to juz nie chce wracac do takich stanow.. nawet na chwile..

Zgadzam się z Tobą. Jeżeli człowiek nauczy się czerpać radość z drobnostek, to jakoś mniej przejmuje się niepowodzeniami.
O wiele :) najgorzej to sie zblokowac na jakis jeden cel i zyc tylko tym.. wtedy nie cieszy juz nic i nie daje satysfakcji nic.. bo nie ma tej jednej jedynej rzeczy.. i wiesz czym to sie konczy? Depresją! Ciężką.. skrajną.. i nikomu tego nie zycze.. przerabialam ten temat i wiem jak ciezko jest zmienic myslenie.. bo mysli sie ze to nic nie zmieni.. i się tonie w tym jeszcze bardziej.. ja to juz nie chce wracac do takich stanow.. nawet na chwile..

Misia uda sie zobaczysz:) fajnie, ze widzisz w tym plusy:)
Ja jestem chora mam antybiotyk:( Chyba nie zaszkodze ewentualnej fasolce?

reklama
Dziś 13dc jutro rano monitoring czy pęcherzyki jeszcze podrosły bo w poniedziałek jeszcze ciut za małe. Od poniedziałku tobie też testy owu (moje urojenie) i dziś od rana strasznie boli brzuch w zasadzie podbrzusze jak na okres. dziewczyny jak myślicie czy to dobry znak że może wszystko ładnie podrosło i coś z tego będzie tym razem ??
Dodam że nigdy mnie brzuch nie bolał w połowie cyklu pierwszy raz mam takie coś może to zasługa clo i stymulacji ??

Do góry