reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Nie obawiam się bo wiem że wyjdzie pozytywny. Dwa poprzednie były blade kreski ale dopiero jutro u mnie termin @. W poprzedniej ciąży nic nie czułam a teraz po prostu wiem że się udało.
Wczoraj dziewczyny z pracy się chciały umówić na drinka i ja musiałam ściemniać że w najbliższym czasie to nie mogę bo antybiotyk biorę ;-)
Termin mam na 9.06 dopiero [emoji53] czyli mógłby być taki jako implantacja zarodka? Tyle, że teoretycznie jestem dopiero 5 dni po owulacji...
Trzymam kciuki za Twój test żeby wyszedł pozytywny [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Mówiła że chłopak chciał ja nożem pchnąć i to powstrzymał bo złapała za rękę... jakiś obłęd w oczach ta kobieta jak dla mnie miała...
Mnie to sie wydaje ze zrobili z Niego wariata zeby sie go pozbyc.. chcieli wziac sama dziewczynke ale sąd nie zgodzil sie na rozdzielenie dzieci.. wiec wymyslili inny sposob..
A ojciec jeszcze bardziej mi sie nie podoba.. jakos tak.. nie wiem.. budzi we mnie odraze..

Dziewczyny co może być przyczyną mocnego bólu piersi od 22dc aż do @ ? Oprócz 1 objawów ciąży itd... dzieje się tak u mnie 2 cykl. Nie da się ich dotknąć. Nie mogę spać na brzuchu. Czy mogę sobie jakoś ulżyć? Może któraś z Was zmagała się z takimi dolegliwościami. Czytałam gdzieś że może to być problem z -,progesteronem,- tak ? Nie wiem czy dobrze pamiętam. Cykle mam 30 dniowe. Wizyta u gin dopiero w połowie czerwca

Jak dla mnie to oni są chorzy... Kurde zero empatii w nich. Od samego początku widać że chcieli tylko dziewczynkę więc z niego zrobili wariata.... To chore. Naprawdę decydując się na tak ważny i poważny krok jakim jest adopcja biorę pod uwagę że dziecko które z jakiś przyczyn znalazło się w domu dziecka może mieć różne problemy. No nie wiem wogole jakąś ta ich postawa mnie wkurza. Są Totalnie obojętni, jak tak można po 4 latach bycia razem? Szok.

Nie obawiam się bo wiem że wyjdzie pozytywny. Dwa poprzednie były blade kreski ale dopiero jutro u mnie termin @. W poprzedniej ciąży nic nie czułam a teraz po prostu wiem że się udało.
Wczoraj dziewczyny z pracy się chciały umówić na drinka i ja musiałam ściemniać że w najbliższym czasie to nie mogę bo antybiotyk biorę ;-)
A no tak, była blada już [emoji846] to dzis tylko potwierdzenie [emoji16] ale Ci zazdroszczę, super, że już wiesz, że się udało. A miałaś jakieś objawy wcześniej niż około daty spodziewanej @?

Gratuluję fasolki :)
Powiedziałam dziewczyny mojemu mężowi o 2 pęcherzykach o prawdopodobieństwu bliźniaków i się bardzo ucieszyl.
Powiedział że będziemy działać dniami i nocami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Boże jak dobrze że ja już wyszłam z domu bo mnie zaskacza....[emoji3526][emoji3526][emoji3526]
Jadę na paznokietki bo dawno nie robiłam i strasznie mi się łamią a potem do pracy do 20 i weekend.

Dziewczyny co może być przyczyną mocnego bólu piersi od 22dc aż do @ ? Oprócz 1 objawów ciąży itd... dzieje się tak u mnie 2 cykl. Nie da się ich dotknąć. Nie mogę spać na brzuchu. Czy mogę sobie jakoś ulżyć? Może któraś z Was zmagała się z takimi dolegliwościami. Czytałam gdzieś że może to być problem z -,progesteronem,- tak ? Nie wiem czy dobrze pamiętam. Cykle mam 30 dniowe. Wizyta u gin dopiero w połowie czerwca

Ja tak mam prawie od zawsze. Uważałam, ze taki mój urok, ale skoro u Ciebie pojawiło się nagle, to może faktycznie lepiej coś hormonalnie sprawdzić.

Gratuluję fasolki :)
Powiedziałam dziewczyny mojemu mężowi o 2 pęcherzykach o prawdopodobieństwu bliźniaków i się bardzo ucieszyl.
Powiedział że będziemy działać dniami i nocami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Boże jak dobrze że ja już wyszłam z domu bo mnie zaskacza....[emoji3526][emoji3526][emoji3526]
Jadę na paznokietki bo dawno nie robiłam i strasznie mi się łamią a potem do pracy do 20 i weekend.

Mimo tego, ze mam już dwie córki, ucieszyłaby się, gdybym miała możliwości urodzenia bliźniaków[emoji85] trzymam kciuki, żeby się udało :D

Paznokcie tez muszę sobie zrobić, obecne wołają o pomstę do nieba. I mam na nich jasny kolor, a to strasznie nie w moim stylu, dwa tygodnie je mam i dwa tygodnie nie mogę na nie patrzeć[emoji23]

reklama
Ja ostatni raz pazury robiłam dobrych kilka miesięcy temu nie mam parcia na długie pazury ale lubię jak są ładnie wypilowane z ładnym kolorwm. A teraz nie wiem co się dzieje czy nie mają na to wpływu trochę moje świdrujące hormony po clo i poprzednia @ na dufostanie i tak mi się łamią że potrzebuje pomocy bo sama ich nie ogarnę
Mimo tego, ze mam już dwie córki, ucieszyłaby się, gdybym miała możliwości urodzenia bliźniaków[emoji85] trzymam kciuki, żeby się udało :D

Paznokcie tez muszę sobie zrobić, obecne wołają o pomstę do nieba. I mam na nich jasny kolor, a to strasznie nie w moim stylu, dwa tygodnie je mam i dwa tygodnie nie mogę na nie patrzeć[emoji23]

Do góry