• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranie sie, wczesne objawy

Hmm no ja czuję tylko drobne klucia nie jest to na pewno ból, a mleczny sluz też miałam tylko rano na papierze a resztę w pochwie nie ma tego tak żeby się lało
No ja mam tak samo tylko odczuwam intensywnie ból jajników. Teraz akurat od kilku godzin boli mnie lewy jajnik tylko A prawy cmi.
No ja też właśnie mam biały sluz Czasem takie grudnki. Widzę je na papierze. Dlaczego na wkladce sluz ma inny kolor ??

reklama
Na powiem Ci tak nie wiem jak było przy tamtym ale tego śluzu było na papierze trochę i jak ju miałam dość bo mnie tak ciekawilo coś to że kilka razy sprawdziłam sama palcem jaki to kolor na pewno i ile. Tego tam jest sorki za bezpośredni przekaz ale no tak było i w środku naprawdę dużo tego było
Ja nie mam grudek. Mam gładki mleczny śluz tylko w pochwie A wkładka bielutenka. Nawet mi śluz nie wypływa na zewnątrz.

Na powiem Ci tak nie wiem jak było przy tamtym ale tego śluzu było na papierze trochę i jak ju miałam dość bo mnie tak ciekawilo coś to że kilka razy sprawdziłam sama palcem jaki to kolor na pewno i ile. Tego tam jest sorki za bezpośredni przekaz ale no tak było i w środku naprawdę dużo tego było
No tak w środku dużo ale mi nie wypływa na wkładkę. Wkładkę mam czysta. A ciągnął ci się ten śluz czy nie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry