reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moj maz to taka moja oaza spokoju i tez mi powiedzial ze w sumie dobrze sie stalo ze przynajmniej organizm bedzie mial dluzsza przerwe od poronienia. Ale mi tam bylo szkoda tego cyklu bo pecherzyk piekny mial 21mm i wyzut LH byl wiec idealnie Sam by pekl, endometrium 10mm wiec wszystko super no ale coz widocznie tak mialo byc kolejna proba w lipcu no chyba ze wyjedziemy na wakacje. Ale przynajmniej zrobilam sobie badania i jestem spokojniejsza z ta moja tarczyca bo mi jadnie wszystko sie uregulowalo.
Musle ze twoj maza ma racje. Ja tez teraz wolalam odpoczac fizycznie i psychicznie szkoda mi tylko kropka ktory moze mialby szanse zostac ze mna no ale coz.... kochana a jalnu ciebie z tarczyca bylo? Bierzesz moze jakoes witaminy dodatkowo ma to np jod? Ktos mi tu koedys pisal o jakims leku nie suplemencie na tarczyve?

O super daj znać co i jak Ci powie a ja poczekam na wiadomość od mojego doktorka i tez dam Ci znać [emoji2]
Powiedziala, ze nie trzeba panikowac, bo wynik nie jest najgorszy, ale trzeba dzialac. Dala mi lek symformin i kazala lykac raz dziennie po pol tabletki. Oprocz tego kazala kupic regulator homocysteiny z solgara i previt intens czy cos takiego.

Powiedziala, ze nie trzeba panikowac, bo wynik nie jest najgorszy, ale trzeba dzialac. Dala mi lek symformin i kazala lykac raz dziennie po pol tabletki. Oprocz tego kazala kupic regulator homocysteiny z solgara i previt intens czy cos takiego.

Ooo to najważniejsze ze trzeba działać a po jakim czasie sprawdzić czy jest lepiej ?

Musle ze twoj maza ma racje. Ja tez teraz wolalam odpoczac fizycznie i psychicznie szkoda mi tylko kropka ktory moze mialby szanse zostac ze mna no ale coz.... kochana a jalnu ciebie z tarczyca bylo? Bierzesz moze jakoes witaminy dodatkowo ma to np jod? Ktos mi tu koedys pisal o jakims leku nie suplemencie na tarczyve?
Biore tylko tabletki ta najnizsza dawke 25 bo mam poczatki hashimoto po stymulacji mi mega podskoczylo wyniki i w ciazy tez byly na granice wiec bralam 50 ale teraz juz znowu biore 25 i widze ze wszystko jest ok

reklama
Do góry