G
guest-1738525525
Gość
No tak maluchy dają czasem w kość a ile jest dzieci?Ciekawie czasmi aż za bardzo [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No tak maluchy dają czasem w kość a ile jest dzieci?Ciekawie czasmi aż za bardzo [emoji23]
Ja mam 18 w grupie i jestem sama. To prywatne przedszkole ale jeszcze miesiąc i na l4No tak maluchy dają czasem w kość a ile jest dzieci?
Oby wytrzymać ten miesiac i spokójJa mam 18 w grupie i jestem sama. To prywatne przedszkole ale jeszcze miesiąc i na l4
Właśnie ale maga ciężko bo w salach mamy na suficie wiatraki ale i tak 36 stopni idzie zdexhnac. Jutro mam prenatalne jak się okaże że mam leżeć to pójdę wcześniej na l4Oby wytrzymać ten miesiac i spokuj
Dzień doberek współczuję dolegliwości jeżeli chodzi o poród to spokojnie a jeżeli koge zapytać bo nie widzi mi się szukać tego wszytskiego w którym tyg jesteś? Poród pójdzie szybko na pewno [emoji6]Witajcie dziewczyny, u mnie ciężkie poranki ostatnio, wróciły do mnie mdłości, mój koszmar z początku, ale na szczęście po kilku godzinach mijają. I znowu mega zmęczenie odczuwam, mogłabym spać przez większość doby. Doszły też obawy o poród, tzn. nie boję się bólu, ale że coś pójdzie nie tak i małemu coś się stanie. Kłębi mi się tyle złych scenariuszy w głowie, że aż głupio się przyznać. Chciałabym już mieć wszystko za sobą i mieć pewność, że jest wszystko w porządku.
Tak jeżeli trzeba odpoczywać to trzeba nie ma innej opcji dzidzia musi mieć spokój [emoji23]Właśnie ale maga ciężko bo w salach mamy na suficie wiatraki ale i tak 36 stopni idzie zdexhnac. Jutro mam prenatalne jak się okaże że mam leżeć to pójdę wcześniej na l4
Dzień doberek współczuję dolegliwości jeżeli chodzi o poród to spokojnie a jeżeli koge zapytać bo nie widzi mi się szukać tego wszytskiego w którym tyg jesteś? Poród pójdzie szybko na pewno [emoji6]
No to bardzo blisko przylutlisz swoją dzidzie juz nie długo jeżeli chodzi o poród to wydaje mi sie że będzie dobrze chyba tak dużo komplikacji tak mi się przynajmniej wydaje30 tydzień, termin mam na 8 września, więc zbliża się wielkimi krokami. Ile ja bym dała, żeby trafić z porodem akurat na dyżur w szpitalu mojego gina, który mnie prowadzi. Mam do niego duże zaufanie i ma takie super podejście, że na pewno byłabym dużo spokojniejsza. Teoretycznie szansa jest spora, bo on w przychodni jest tylko jeden dzień w tygodniu na kilka godzin, a pozostały czas jest przeznaczony na szpital. Mały przypuszczam, że będzie spory, bo zawsze wagowo trochę wyprzedza swój tydzień, ja chciałabym rodzić naturalnie, ale nie za wszelką cenę, a wiem, że często w szpitalach mają właśnie takie podejście i potem są duże komplikacje przez to.
Termin masz w dniu urodzin mojego męża.30 tydzień, termin mam na 8 września, więc zbliża się wielkimi krokami. Ile ja bym dała, żeby trafić z porodem akurat na dyżur w szpitalu mojego gina, który mnie prowadzi. Mam do niego duże zaufanie i ma takie super podejście, że na pewno byłabym dużo spokojniejsza. Teoretycznie szansa jest spora, bo on w przychodni jest tylko jeden dzień w tygodniu na kilka godzin, a pozostały czas jest przeznaczony na szpital. Mały przypuszczam, że będzie spory, bo zawsze wagowo trochę wyprzedza swój tydzień, ja chciałabym rodzić naturalnie, ale nie za wszelką cenę, a wiem, że często w szpitalach mają właśnie takie podejście i potem są duże komplikacje przez to.