reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny [emoji6]

U nas dziś pada od rana [emoji53] a miałam sobie jechać do ogrodniczego po roślinki. No nic, może przejdę się do Agata meble na zakupy, bo coś już w domu nie mogę usiedzieć [emoji23]

@MartaSx to jesteś umowiona na dziś po ten wózek?

Miłego dnia [emoji6]

reklama
Trochę bez sensu że na wszystko jest potrzebne skierowanie. Bo tak to byś poszła i już. A tu na wizytę trzeba czekać potem prosić o skierowanie.
No tak trochę bez sensu. Ale jak pójdę np do kliniki i dadzą skierowanie do od razu na miejscu mi pobiora krew. I na kolejnej wizycie się dowiem jakie są wyniki. Tak samo jak się idzie do rodzinnego to dostaje skierowanie idę do drugiego pokoiku i na miejscu pobierają mi krew i wyniki w miarę możliwie szybko zależy jakie badania się robi. Ale oni raczej tu żadnych badań nie wysyłają wszystko robią na miejscu.

Hej dziewczyny! Nie udzielam się za bardzo ale czytam Was na bieżąco i trzymam kciuki za wszystkie testujące niedługo! U mnie 03.07 pozytywny test owulacyjny w 15 dniu cyklu, jest nadzieja tym bardziej, że owulacja bardzo bolesna także coś tam się działo [emoji6] miłego weekendu życzę [emoji8]

Dokładnie. No tak liczę że termin miesiączki powinien być między 15-17 lipca bo test owu pozytyw 30.06

Dzisiaj 4dpo
Cześć dziewczyny [emoji3] ja dzisiaj zaczynam 23dc, aplikacja również okazuje mi okres na 17 lipca bo sobie sama wydluzyla cykl do 35 dni... :/ no ale pewnie będzie normalnie bo ja ja dupku. Trochę wczoraj brzuch mnie bolał, dzisiaj póki co spokój :)

Cześć dziewczyny [emoji3] ja dzisiaj zaczynam 23dc, aplikacja również okazuje mi okres na 17 lipca bo sobie sama wydluzyla cykl do 35 dni... :/ no ale pewnie będzie normalnie bo ja ja dupku. Trochę wczoraj brzuch mnie bolał, dzisiaj póki co spokój :)
Hej[emoji846] no to w terminie razem ze mną. Ja mam ustawione że ma mi aplikacja wyliczać okres ze średniej 3 miesięcy. To jeden mi pokazuje na 17 lipca druga na 13 lipca no i zobaczymy który kalendarzyk będzie bardziej prawdomowny.

Hej[emoji846] no to w terminie razem ze mną. Ja mam ustawione że ma mi aplikacja wyliczać okres ze średniej 3 miesięcy. To jeden mi pokazuje na 17 lipca druga na 13 lipca no i zobaczymy który kalendarzyk będzie bardziej prawdomowny.
Ta moja również wylicza ze średniej. No mam nadzieję, że jednak się myli ;) tak czy siak testować będę w przyszła środę lub czwartek bo owu byla 12-14dc :)

Ta moja również wylicza ze średniej. No mam nadzieję, że jednak się myli ;) tak czy siak testować będę w przyszła środę lub czwartek bo owu byla 12-14dc :)
To trzymam mocno kciuki [emoji110] ja nie będę testować bo u mnie wszystko możliwe że cykl się wydłuży znowu o 10 dni i tylko będę się stresować testami z jedną kreska. Chce sobie tego zaoszczędzić w tym cyklu. W poprzednim cyklu wyplakalam dużo łez. Nie chce tego powtarzać. Choć jak się @ pojawi to i tak będzie mi smutno i przykro.

Cześć dziewczyny [emoji6]

U nas dziś pada od rana [emoji53] a miałam sobie jechać do ogrodniczego po roślinki. No nic, może przejdę się do Agata meble na zakupy, bo coś już w domu nie mogę usiedzieć [emoji23]

@MartaSx to jesteś umowiona na dziś po ten wózek?

Miłego dnia [emoji6]
No jadę ale gościu mnie wnerwil bo napisał godzinę temu czy mogę być teraz bo ktoś przyjeżdża o 15 po niego. Więc napisałam że miałam być wczoraj to napisał że go nie ma i poprosiłam o rezerwację i że byłam pierwsza i że to nie fer. Mogę być o 29 bo do 18 jestem w pracy. I mi odpisał że ok. No tak się nie robi

O to ten

Mama mnie wyzywa że za wcześnie kupuje że co jak się coś stanie. A ja jej ze nie wierzę w zabobony i że najwyżej się sprzeda

reklama
Aaa tam za szybko, przynajmniej nie będziesz latała za wszystkim na ostatni moment, tylko będziesz miała szybko wszystko przygotowane. Mi zostały jeszcze 2 miesiące, a mam już prawie wszystko przygotowane, bo też sukcesywnie co miesiąc kupowałam rzeczy z listy.

A wózek super, zadbany i widać, że wygodny w użyciu, a to jest najważniejsze [emoji846]
Mama mnie wyzywa że za wcześnie kupuje że co jak się coś stanie. A ja jej ze nie wierzę w zabobony i że najwyżej się sprzeda

Do góry