reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Używasz chusteczek nawilżanych zapachowych? Doradzam odstawić je i po prostu często się podmywać samą wodą i zmieniać wkładki . Pieczenie możesz mieć właśnie od tych chusteczek.
Używam chusteczek tych z biedronki do higieny intymnej, kupiłam je z mysla o tym ze jesli mam estrofem brac dowcipnie to moze jepiej bedzie mi najpierw przemyć chusteczka miejsce a później wlozyc tabsa, tym bardziej ze jak mnie zaczela@ zalewac ze chcialam to na mokro oczyścić z tych skrzepow. Same rozumienie cgcialam to bardzo higienicznie zrobic tym bardziej ze robie tobtez w pracy. A tym czqsem chyba od tego podcierania piecze mnie wlasnie ujscie. @jagodaaga no wkladki/podpaski to zmieniam doslownie co 1h bo tak mnoe zalewa, wiec mysle ze to to podcieranie od chusteczek tak jak piszecie. Pewnie zbyt przesadnie to robie.

@Justyska13 Polecam Ci zestaw z Aa Help bezzapachowe chusteczki i żel do higieny intymnej również bezzapachowy i bez parabenow. Stosuje od października i jestem zadowolona.

Załączniki

• 20190706_101353.jpg
    20190706_101353.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 55
Spokojnie kochana 30 to jest dobry wynik a i jest przecież wydzielany skokowo to moze trafiasz na te spadki[emoji6]
Byly tu dziewczyny z dużo nizszymi wartościami i sie udawalo zajsc w ciaze...
U mnie też bez szału...progesteron 36 ....nie wiem co myśleć.
Tsh też niestety dobrze nie wyszło....:( Smutno mi dziś bardzo:(

No i moj trzydniowy kropek już ze mną w domku ☺ dostałam tydzien zwolnienia, glaszcze brzuszek i leze ☺ za 12 dni od dzis mam zrobić bete.
Zarodek klasy A, 9 komórkowy. Najlepszy jaki miałam. Teraz liczymy na cud ☺
Nie dostalam zadnych dodatkowych leków.. (???), w sumie zadnych zalecen poza tym ze mam odpoczac tez nie dostalam...

No i moj trzydniowy kropek już ze mną w domku ☺ dostałam tydzien zwolnienia, glaszcze brzuszek i leze ☺ za 12 dni od dzis mam zrobić bete.
Nie dostalam zadnych dodatkowych leków.. (???), w sumie zadnych zalecen poza tym ze mam odpoczac tez nie dostalam...
No to teraz pozytywne myślenie:) a co dobrej pory brałaś?

Trzymam kciuki :rolleyes:

Cudownie❤️❤️
Mocne✊✊✊ za tłusta bete :)

reklama
Do góry