Marzycielka7
Fanka BB :)
Dziewczyny polećcie lekarza z Poznania który sobie poradzi z MTHFR i PAI-1
!!!!!!
!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam odstawic po pozytywnej becieU mnie ewidentnie encorton....przed nim miałam 1.5.......nawet zastanawiam się czy nie mogłabym go odstawić, albo zmniejszyć dawkę. Chociaż mam tylko 5mg.
To w tym temacie nie mam doświadczenia jeszcze, nie mam też pomysłu co to jest. Jeszcze tylko jeden, one nie są na stałe, prawda? Znikają i pojawiają się w innym trochę miejscu, tak?One mi się robią w takich dziwnych miejscach. Teraz np mam przy samym wejściu do pochwy a tam nie ma włosówtakie grube białe
To zrób we wtorek progesteron dla pewności żebyś się nie martwiła że jest za niski.Dziś miałam transfer
Od razu czy zmniejszająć dawkę?Ja mialam odstawic po pozytywnej becie
Bardziej martwi mnie to czy kropek ze mna zostanie na długo niż progesterob bo z nim nigdy problemu nie miałam. Ale noże rzeczywiście zrobię to badanie ☺To zrób we wtorek progesteron dla pewności żebyś się nie martwiła że jest za niski.
Trzeba być dobrej myśli i wierzyć w kropkaBardziej martwi mnie to czy kropek ze mna zostanie na długo niż progesterob bo z nim nigdy problemu nie miałam. Ale noże rzeczywiście zrobię to badanie ☺
Ja mialam tylko crio bo ryzyko hiperki nie czulam nic, poza tym na tym etapie wszystkue "objawy" to leki. Beta pozytywna w 8dpt blastocysty.Dziewczyny po crio. Czy wy odczuwalyscie jakiekolwiek objawy po criotransferze? U mnie kompletnie nic. Nawet piersi mnie nie bolą a pamiętam, że po transferze świeżaka jakiś lekki ból i nabrzmienie było....
Też tak miałyście że kompletnie nic?
Gratuluje!Ja mialam tylko crio bo ryzyko hiperki nie czulam nic, poza tym na tym etapie wszystkue "objawy" to leki. Beta pozytywna w 8dpt blastocysty.