jagodaaga
Fanka BB :)
Naprawę, spokojnie możesz brać nospe 3x1 to minimum, a nawet 2 tabletki trzy razy dziennie . Ja mam zaleconą i biorę od dnia transferu.Nie. Lekarz nic nie mowil niz o dodatkowych lekach poza luteina i duphastonem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Naprawę, spokojnie możesz brać nospe 3x1 to minimum, a nawet 2 tabletki trzy razy dziennie . Ja mam zaleconą i biorę od dnia transferu.Nie. Lekarz nic nie mowil niz o dodatkowych lekach poza luteina i duphastonem...
Który to u ciebie dpt? Bardzo spadła ta beta? Ilu dniowy zarodek miałaś? Wiem, że jest ciężko,ałe nic już więcej nie zrobisz,a stres kropkowi nie pomaga....Kiedy miałaś transfer? U mnie przy świeżym bóle były ale po tygodniu beta spadła.. Jutro mam znów betę...piersi bolą mocno ale myślę że to od estrofemu i ogólnie czuje ze wynik będzie negatywny i cała noc nie mogłam spać..jeszcze przetrwać dziś i jutro.. Chociaż naprawdę coś mi mówi w środku że się nie udało..
Boję się brać sama bez zalecenia lekarza...Naprawę, spokojnie możesz brać nospe 3x1 to minimum, a nawet 2 tabletki trzy razy dziennie . Ja mam zaleconą i biorę od dnia transferu.
Ok, to nie namawiam. Dużo dziewczyn ma tu zlecone z kliniki rozkurczowe.Boję się brać sama bez zalecenia lekarza...
Nie. Lekarz nic nie mowil niz o dodatkowych lekach poza luteina i duphastonem...
Bierz skurczom trzeba zapobiegaćBoję się brać sama bez zalecenia lekarza...
Dzisiaj 13dpt... Wtedy miałam dwie 5dniowe blastki i beta spadła do 0.36 a tym razem jedna morulka a drugi był slabiutki stad to przeczucie.. A u ciebie który dzień?Który to u ciebie dpt? Bardzo spadła ta beta? Ilu dniowy zarodek miałaś? Wiem, że jest ciężko,ałe nic już więcej nie zrobisz,a stres kropkowi nie pomaga....
No ale teraz przy tej moruli już robiłaś betę?@ani
Dzisiaj 13dpt... Wtedy miałam dwie 5dniowe blastki i beta spadła do 0.36 a tym razem jedna morulka a drugi był slabiutki stad to przeczucie.. A u ciebie który dzień?
Nie w 14dpt kazał mi przyjść do kliniki na pobranie krwiNo ale teraz przy tej moruli już robiłaś betę?
Ja też bym wzięła na twoim miejscu. Biorę zapobiegawczo 3x1 nospa forte. Inne dziewczyny jakie dawki bierzecie?Bierz skurczom trzeba zapobiegać