jagodaaga
Fanka BB :)
KobitoNie w 14dpt kazał mi przyjść do kliniki na pobranie krwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KobitoNie w 14dpt kazał mi przyjść do kliniki na pobranie krwi
Koniecznie bierz nospe, wielu lekarzy oprócz nospy zaleca i przypisuje nawet mocniejsze leki na skurcze. Ja miałam np. relanium. Po transferze trzeba unikać skurczy.Dziewczyny, głupia jestem i nie wiem jak rozpoznać skurcze macicy.. boli mnie dziś w podbrzuszu, wręcz kuje.. a to dopiero 1dpt 3dniowego zarodka...
Allime, jakie dawki nospy brałaś??Koniecznie bierz nospe, wielu lekarzy oprócz nospy zaleca i przypisuje nawet mocniejsze leki na skurcze. Ja miałam np. relanium. Po transferze trzeba unikać skurczy.
A może dostałaś takie ogólne zalecenia po transferze? I tam napisali o nospie.
Gorzej, że ja nie umiem rozpoznac czy to skurcz czy zwykly bol, może jeszcze po punkcji...nie umiem tego rozpoznac..Bierz skurczom trzeba zapobiegać
Nieee.. Może źle napisałam.. Przy świeżym mi spadla i dlatego teraz to zle przeczucie.. Tak tym razem crio..Kobitoto głowa do góry
ja myślałam że robiłaś już i spadała beta. To było crio?
Nie dostałam żadnych zalecen po transferze.. dostałam tylko informacje o zarodkach ale to od embriologaKoniecznie bierz nospe, wielu lekarzy oprócz nospy zaleca i przypisuje nawet mocniejsze leki na skurcze. Ja miałam np. relanium. Po transferze trzeba unikać skurczy.
A może dostałaś takie ogólne zalecenia po transferze? I tam napisali o nospie.
Córka ma już 13 mcy. Właśnie nie, korzystaj, spotykaj się ze znajomymi, kino, restauracja, książka zobaczysz jak czas mija i nie wsluchujesz sie w swoj organizm. Ja bylam z m nad morzem i 5dpt sie przewrocilam,upadlam dość solidnie i wszystko ok. Co ma byc to będzie.Gratuluje!Wiesz jak to jest, siedzisz i myślisz!)
Mój teź nic nie mówił, ale według tego co zalecaja inni lekarze bralam tak jak dziewczyny nospe i relanium tak na zaś. Nie ma co czekac na skurcze.Nie dostałam żadnych zalecen po transferze.. dostałam tylko informacje o zarodkach ale to od embriologa
Nospe forte brałaś?Mój teź nic nie mówił, ale według tego co zalecaja inni lekarze bralam tak jak dziewczyny nospe i relanium tak na zaś. Nie ma co czekac na skurcze.
Agnieś cudownieCórka ma już 13 mcy. Właśnie nie, korzystaj, spotykaj się ze znajomymi, kino, restauracja, książka zobaczysz jak czas mija i nie wsluchujesz sie w swoj organizm. Ja bylam z m nad morzem i 5dpt sie przewrocilam,upadlam dość solidnie i wszystko ok. Co ma byc to będzie.