reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Znów nie mogłam wejść na bb [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] źle się dziś czuję mam katar, gardło mnie boli czuję że mnie coś bierze.

reklama
Znów nie mogłam wejść na bb [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] źle się dziś czuję mam katar, gardło mnie boli czuję że mnie coś bierze.
Może warto się wybrać do lekarza żeby Cię przebadal i jednak wziąć to chorobowe? Nie ma co narażać Ciebie i dziecko bo teraz musicie o siebie dbać i uważać na siebie.

Ja też miałam problem z aplikacją, coś się dzieje od jakiegoś czasu [emoji849]

Mnie dziś głowa strasznie boli, chyba przez tą pogodę jesienną [emoji53]

Cześć dziewczyny [emoji6]
Ja dziś padam.. Impreza rodzinna za nami, niedawno wróciłam. Pogoda taka, że nic tylko siedzieć pod kocem i to właśnie robię [emoji16] Od jutra mam na wakacje siostrzeńca, więc będzie się działo [emoji23]

@Mayred91 jak tam u Ciebie? Powtarzałaś dziś test? [emoji6]
Nie powtarzałam nie chce robić wiele nadzieji w środę/ czwartek zależy jak będzie rano czas przed pracą idę na betę więcej testów nie robię :)

Nie powtarzałam nie chce robić wiele nadzieji w środę/ czwartek zależy jak będzie rano czas przed pracą idę na betę więcej testów nie robię :)
Kochana to koniecznie daj znać jak tylko zrobisz betę i będziesz miała wynik. Kreska na teście jest więc musi być coś na rzeczy. Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110]

To trzymam kciuki i życzę aby beta potwierdziła wczorajszy test [emoji6]
Tak na aplikacji. Mi wychodzi error właśnie. Nic innego się z aplikacją bb nie dzieje u mnie.
Ja sie zastanawiam czy nie zainstalować ponownie... Ale no dobrze, że nie tylko u mnie tak, bo się bałam, że z telefonem coś nie tak.

reklama
Do góry