Ja również za CiebieTrzymam mocno kciuki,!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja również za CiebieTrzymam mocno kciuki,!
Asia, blastke miałaś?7 dpt 46 a 10 dpt 232 chociaz jeszcze sie nie cieszę bo poprzednio tez ładnie przyrastala i niestety zle sie skonczylo. Za tydzien mam miec usg pecherzykowe.
Progesteron nic nie mowi czy jesteś w ciazy czy nie! Chcesz skontaktuj sie z lekarzem. Uwazam ze Twoj wynik jest dobry. Ja mialam 15 w ciazy bylam i wszystko bylo ok po 2 tyg udalo mi sie podskoczyć na 30 i wiecej nie badalam bo moj lekarz nie kazal. Czyli progesteron badalam raz przy becie i info do lekarza,zadnych lekow nie zwiekszyl i 2 tyg później na wizyte.Ok,
Tylko proszę doradzcie mi co mam dalej robić....
Zwiększyć luteinę,? Zrobić jutro znowu progesteron,? Czy nic nie robić i czekać do piątku?
U mnie w klinice też nie praktykują sparawdzania progesteronu, więc jak to mój mąż mówi - luzuj gacieA dlaczego tyle badań progesteronu robisz? W Bocianie nie zalecają wcale. Masz progesteron ok i niczego nie zwiększaj bo to i tak nie pomoże. Wytrzymaj do bety. Powodzenia.
Asia, blastke miałaś?
Tak, transfer blastocysty po rozmrozeniu.Asia, blastke miałaś?
Mnie tez w klinice nie kazali...to moja decyzja była!) I chyba jak widać nie potrzebna chyba...U mnie w klinice też nie praktykują sparawdzania progesteronu, więc jak to mój mąż mówi - luzuj gacie)
Więc proszę się poprawić i nie stresować kropkaMnie tez w klinice nie kazali...to moja decyzja była!) I chyba jak widać nie potrzebna chyba...![]()