Myslniczek
Fanka BB :)
Hej
Chcialam napsiac ze wczoraj o 23.41 przez CC przyszedł na świat mój synek Nataniel z waga 3120
.
Chcialam napsiac ze wczoraj o 23.41 przez CC przyszedł na świat mój synek Nataniel z waga 3120
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Serdeczne gratulacjeHej![]()
Chcialam napsiac ze wczoraj o 23.41 przez CC przyszedł na świat mój synek Nataniel z waga 3120.
Fatalnie. Caly porod byl dla mnie zaskoczeniem.Serdeczne gratulacje) poprosimy jeszcze o zdjęcie
))
Jak się czujesz Kochana ?
Hej![]()
Chcialam napsiac ze wczoraj o 23.41 przez CC przyszedł na świat mój synek Nataniel z waga 3120.
Na pewno warto spróbować.
Czasem problem nie duży a sami nie zauważymy.
Link do: Konsultanci IBCLC oraz Doradcy CDL – Polskie Towarzystwo Konsultantów i Doradców Laktacyjnych
Gratulacje i dużo zdrówka!Hej![]()
Ja jestem dzień przed terminem i kopniaków nie czuje wcale, jedynie takie rozciąganie po obu stronach brzuszkaHej. Mam pytanie do dziewczyn ktore sa juz po terminie albo kilka dnie przed czy waasze maluchy tez teraz mniej buszuja w brzuszkach? Moj caly dzien malo co sie rusza lub sa to ruchy ledwo wyczuwalne dopiero wieczorem jest kilka mocniejszych termin mam na 15.07 i nie wiem czy zaczynac sie martwic czy to jednak normalnie. Dodam tez ze w nocy maly jest dosyc czesto aktywny
Mam termin kilka dni o tobie. Mloda jest baaardzo aktywna. Ale też jak będzie przesadzać to mam na ktg jechać.Hej. Mam pytanie do dziewczyn ktore sa juz po terminie albo kilka dnie przed czy waasze maluchy tez teraz mniej buszuja w brzuszkach? Moj caly dzien malo co sie rusza lub sa to ruchy ledwo wyczuwalne dopiero wieczorem jest kilka mocniejszych termin mam na 15.07 i nie wiem czy zaczynac sie martwic czy to jednak normalnie. Dodam tez ze w nocy maly jest dosyc czesto aktywny