reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny u mnie nie moze byc spokojnie. Jakby wsztkiego bylo malobto dzis z rana oprycha sie pojawila na wardze BOZE!!!! No nie wytrzymsm. Nie jest to mija pierwsza opeycha tylko pewnie tysieczna w zyciu ale co z transferem teraz jesli miałby być za tydzin?

Dziewczyny u mnie nie moze byc spokojnie. Jakby wsztkiego bylo malobto dzis z rana oprycha sie pojawila na wardze BOZE!!!! No nie wytrzymsm. Nie jest to mija pierwsza opeycha tylko pewnie tysieczna w zyciu ale co z transferem teraz jesli miałby być za tydzin?
Myślę że skoro to nie jest pierwsza opryszczka to nic takiego się nie stanie, zresztą przez tydzień zdąży Ci się już wygoić, z tego co mi się wydaje groźniejsza jest opryszczka na wargach sromowych.

Na zaleczenie na dluzszy czas - mam spokoj jakis rok - dostalam od ogolnego lekarza recepte na cynk - jakis mocniejszy. Wybierzesz opakowanie i powinno byc lepiej. Mowia ze przylozenie surowej CEBULI pomaga ja usunac szybko (kolezanka sprawdzala)

Przede wszystkim stres cię osłabia i to spowodowało że ona wyszła...

@jagodaaga jesli robisz bete to trzymamy kciuki za bete do nieba,

Pozostale dziewczyny robiace bete z za krzakow za Was tez trzymamy kciuki by pojawily sie rozowe pupcir.

Ja wlasnie jade na wizyte do kliniki, nie bylam rano na tsh pojde na spokojnie w poniedziałek bo wczorajszy nerw wyszedł by na wynikach. Jeszcze ta oprycha nieszczęsna, ale poproszr lekarza o recepte na heviran. Trzymajcie kciuki.

6dpt. Cycki mnie bolą i są strasznie duże (a do malych rozmiarow i tak nie należą ). Wczoraj mnie jajniki troche pobolewaly i zaczelo pobolewac w okolicy krzyza.. generalnie to sama nie wiem co mam myśleć. Gadam z kropkiem i mąż też cały czas całuje brzuszek i gada z malutkim kropeczkiem (i codziennie zmienia mu plec). I przy tym wszystkim nir wiem co myśleć... poradzicie cos kochane? ☺

reklama
Weź heviran w tabletkach tylko jak najszybciej. W aptekach heviran 200 jest bez recepty. Weź na jeden raz 2 tabletki i tak co 6 czy 8 godzin. Wystarczy dwa dni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry