reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam się piątkowo [emoji16]

Śniło mi się dziś, że się udało i miałam pozytywne testy ciążowe [emoji3059] żeby to tylko się spełniło...

Dziś mam wolne, ale takie wolne nie wolne, bo wieczorem znajomi wpadają na grilla, więc muszę chatę posprzątać i jedzenie przygotować [emoji16]

Milego i słonecznego dnia! [emoji6]

reklama
Witam się piątkowo [emoji16]

Śniło mi się dziś, że się udało i miałam pozytywne testy ciążowe [emoji3059] żeby to tylko się spełniło...

Dziś mam wolne, ale takie wolne nie wolne, bo wieczorem znajomi wpadają na grilla, więc muszę chatę posprzątać i jedzenie przygotować [emoji16]

Milego i słonecznego dnia! [emoji6]

Mi się dziś śniło, że byłam w ciąży i pojechałam do szpitala bo wydawało mi się, że rodzę a w tym szpitalu powiedzieli mi, że nie jestem w ogóle w ciąży [emoji23] te sny to chyba potwierdzają, że w naszych głowach tylko ciąża.. [emoji23] oczywiście życzę Ci żeby ten Twoj sen się spełnił [emoji8]

No niestety czasem się zdarza że na izbie ląduje bo w domu w pracy mdleje słabo mi. A czasem z bólu tak mi niedobrze że ciągle wymiotuje taka moja nieszczęsna @
O matko, to aż tak tragicznie ja tego nie przechodzę. Mega by Ci się przydał odpoczynek od @. Za miesiąc wyczuwam dwie kreseczki [emoji6][emoji110]
Mi się dziś śniło, że byłam w ciąży i pojechałam do szpitala bo wydawało mi się, że rodzę a w tym szpitalu powiedzieli mi, że nie jestem w ogóle w ciąży [emoji23] te sny to chyba potwierdzają, że w naszych głowach tylko ciąża.. [emoji23] oczywiście życzę Ci żeby ten Twoj sen się spełnił [emoji8]
Dokładnie, niby nie myśli się non stop, ale w głowie to siedzi. Od kiedy się staramy ciągle jakieś sny z dziećmi w tle [emoji849] no nic, chociaż można zobaczyć jak to jest te dwie kreski zobaczyć [emoji23]

O matko, to aż tak tragicznie ja tego nie przechodzę. Mega by Ci się przydał odpoczynek od @. Za miesiąc wyczuwam dwie kreseczki [emoji6][emoji110]
Dokładnie, niby nie myśli się non stop, ale w głowie to siedzi. Od kiedy się staramy ciągle jakieś sny z dziećmi w tle [emoji849] no nic, chociaż można zobaczyć jak to jest te dwie kreski zobaczyć [emoji23]

Zobaczysz, że w końcu sobie to wyśnimy [emoji3]

Przydało by się przydało odpocząć trochę :)
W sumie to jak każda z nas by chciała odpocząć od @ przez prawie rok :)
Uda nam się napewno

A co do moich @ to jest strasznie lekarz mówi że jak tylko znajdę w ciążę i szczęśliwie urodzę to będziemy musieli stosować tabletki anty bo one bardzo zmniejszają bóle a czasem nawet całkowicie zanikają

Witam :-)

Oj dziewczyny dołączam znowu mi się śniło że plamienia mi się skończyły i pojawiło dużo śluzu a u lekarza się okazało że jestem w ciąży. Jak się budzę to przez chwilę sama niewiem co jest snem co jawa ahhh. Ale to w głowie siedzi.

Co w tych naszych głowach siedzi... [emoji16]

Ogólnie jest tak, że zazwyczaj siła przyciągania się sprawdza i naprawdę z wieloma rzeczami się udaje. Tylko w tym naszym przypadku coś nie działa, bo dużo ludzi mówi, że dopiero jak się odpuści starania i wyluzuje to dzidziuś się pojawia.

Macie jakieś sposoby żeby o tym nie myśleć? Jak dla mnie nie do zrobienia bo im bardziej próbuję nie myśleć tym bardziej się nie udaje. [emoji16]

Oj ja też ma nakopane w głowie milion snów urywki scenariusze 2 kreski 1 kreska dzieciaki ciąża brzuszki wszystko tak poprzeplatane że zwariować można po nocy jeszcze bardziej zmęczona się budze.
A dziś przez sen to chyba i płakałam bo poduszka mokra

reklama
Mi się kolejny raz śniło, że zaczęłam za szybko rodzić. Mam jakieś takie przeczucie, że do terminu nie donoszę. Obudziłam się z takim dziwnym niepokojem, że mogę nie być przygotowana, jak się przyspieszy. Spakuję dziś na wszelki wypadek torbę do szpitala, nic się nie stanie, jak będzie już czekała [emoji16]

Do góry