reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No u nas podejrzewam, że jak będzie chłopak to też Marcel, innego lepszego jak na moje nie ma, więc zostanie przez zasiedzenie, a mąż się przyzwyczai [emoji16] No tak, kwiecień jeszcze spoko, zdazycie się ogarnąć z maleństwem do ślubu [emoji6] jak nam się uda w przyszłym cyklu to też będzie kwiecień. Ja się w kwietniu urodziłam, więc miałabym piękny prezent [emoji3059]

Ja w lipcu więc po cichu liczę na prezent urodzinowy teraz i dwie kreski [emoji4] swoją drogą kwiecień fajny miesiąc na urodzenie dziecka [emoji3]

reklama
Termin na kwiecień to marzenie! Przede wszystkim nie trzeba się kulać z dużym brzuchem w upalne lato [emoji16] ja w poprzedniej ciąży miałam mieć termin na koniec kwietnia i bardzo się cieszyłam. A teraz zero wyczucia! [emoji23][emoji23][emoji23] Bo najtrudniejsze miesiące przypadły na lato.
Ja w lipcu więc po cichu liczę na prezent urodzinowy teraz i dwie kreski [emoji4] swoją drogą kwiecień fajny miesiąc na urodzenie dziecka [emoji3]

I pięknie brzmi i znaczenie imienia dla mnie również bardzo ważne- mały wojownik z łacińskiego [emoji6]
O tak, znacznie równie piękne jak imię [emoji7] I co jeszcze bardzo mi się w nim podoba to, że nie ma zdrobnienia, w sensie np. Franciszek będzie całe życie Frankiem, a Marcel to Marcel i już [emoji16]
Ooo, piękny prezent byś miała [emoji6] trzymam kciuki żebyś taki prezent dostała [emoji110]
Termin na kwiecień to marzenie! Przede wszystkim nie trzeba się kulać z dużym brzuchem w upalne lato [emoji16] ja w poprzedniej ciąży miałam mieć termin na koniec kwietnia i bardzo się cieszyłam. A teraz zero wyczucia! [emoji23][emoji23][emoji23] Bo najtrudniejsze miesiące przypadły na lato.
Mi mama zawsze powtarza, że wiosna to najlepszy czas na rodzenie dzieci [emoji16] może coś w tym jest i dlatego nam się teraz nie udawało [emoji16] a jak teraz się nie uda to może się uda na maj, na urodziny mojej babci [emoji16]

Dzięki za kciukasy [emoji8] oczywiście też trzymam za następny cykl żeby na ten kwiecień się udało [emoji110][emoji110][emoji110]

Laski decyzja podjęta znów cały dzień na telefonie na zmianę z mężem i lekarzem
Robimy max 3 podejścia na inseminacje jeśli się nie uda robimy małą przerwę ja wtedy biorę się za siebie czyli -15-20kg i lecimy na ostro z in vitro.
Lekarz mówi że moja aktualna waga nie powinna być problemem bo teraz mam 87kg ale jeśli będę chciała to mi pomoże stracić trochę balastu i jeszcze raz lecimy już na ostro.

Robimy max 3 podejścia na inseminacje jeśli się nie uda robimy małą przerwę ja wtedy biorę się za siebie czyli -15-20kg i lecimy na ostro z in vitro.
Lekarz mówi że moja aktualna waga nie powinna być problemem bo teraz mam 87kg ale jeśli będę chciała to mi pomoże stracić trochę balastu i jeszcze raz lecimy już na ostro.
Super, że decyzja podjęta [emoji106] najważniejsze to mieć plan działania [emoji6] trzymam kciuki żeby inseminacja się udała i żebyście już niedługo cieszyli się swoim maleństwem [emoji3059] może uda się na kwiecień, będą wiosenne dzieci [emoji4]

Dobra decyzja! Super, że się nie poddajecie tylko walczycie! Życzę powodzenia i trzymam mocno kciuki [emoji4][emoji4]

Super, że chcecie walczyć i macie ustalony plan działania [emoji6] trzymam kciuki, żeby udało się za pierwszym razem i obeszło się bez większych nerwów [emoji110][emoji110][emoji4]

Super bardzo się cieszę, że podjeliscie taka decyzje:) czyli kiedy zaczynacie ?

reklama

Dobrze kojarzę ze Opole ?

Do góry