reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

A ja teraz chwilę o sobie. Zostały nam 3 mrożaczki dobrej klasy a pierwsze 2 się nie przyjęły :( do Pasnika jedziemy za dwa tygodnie na wizytę z wynikami. Staram się myśleć pozytywnie i wierzyć w to że teraz się uda ale odpadają mnie takie chwile zwątpienia że nie wiem jak mam sobie z tym poradzić :( mówię sobie ze tym razem się uda ale co jeśli się nie uda? Wpakowalismy w to już tyle kasy. Ma następny transfer jeszcze jakoś mamy ale na kolejny już trzeba będzie ciulac :( z rzeczy które jeszcze mogę zrobić to zbadanie genetyczne zarodka ale to kolejne 2.5 tys i nie daje żadnej pewności :(
Ach musiałam się wygadac... Za jakie grzechy to :(

Dokladnie... za jakie grzechy to wszystko?? Ale z drugiej strony - dobrze ze mamy szanse w ogole walczyc... kiedys nie dalo sie i juz...

reklama
Bralam 2 tyg przed transferem
Teraz w czwartek drugi raz w dniu transferu - brak skutkow ubocznych kompletnie. Jak sie tylko naptrzylam na kroplowke 5 godzin to potem wylam jak bobr - jak to sie stalo ze dotarlam w to miejsce... chyba za duzo lezenia. I tak jak Sliwka12345 mowi za jakie to grzechy mnie spotkalo. Fizycznie zadnych efektow ubocznych...
Haha! Dzięki ! Ja jestem przez miesiąc na metypredzie aby zbić NK w Endo i dr mówił przez tel że około transferu Intralipid będzie a potem jeśli będzie ciąża jakoś.. a u Ciebie też na NK?

Chyba musisz sie do hustawek hormonalnych przyzwyczaic kochana[emoji4]
Badz dla siebie dobra i wyrozumiala - przeciez jestes w stanie blogoslawionym[emoji2][emoji2][emoji2] to jest teraz najwazniejsze, olej wszystko inne!!
Meliska i dobre jedzonko najlepiej jakies ulubione [emoji5]
Kochane ja troszkę z innej beczki doradzcie czy lepiej zrobić betę w piątek w 11 dniu czy w sobotę w 12dniu wiem że to tylko jeden dzień ale nie mogę już wytrzymać

Czarnulka jak tak się zastanawiasz to idź 11 dpt, ja myślę że przy blastce to już 6 dpt jest wiarygodny wynik, ale dlampewnosci warto powtórzyć 8 dpt, a przy 3dniowych zarodkach myślę że już nawet koło 10 dpt można sprawdzać, chyba lepiej zrobić dzień wcześniej i powtórzyć po 48h niż się stresować w który dzień testować ;)

Dziewczyny mam głupie pytanie...policzylam, w ciągu ostatnich 4,5 tygodnia miałam 10 razy już pobierana krew. Czy jest jakiś limit? Czy może to czemuś szkodzić?

reklama
Do góry