• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nakładki do karmienia

mama Natalki2017

Fanka BB :)
Może coś doradzicie. Urodziłam 2 tyg temu i karmie piersią. Problem jest taki że na początku mialam tak pogryziony brodawki że musiałam zastosować nakładki i teraz córka nie chce już jeść bez nakładek
1f61e.png

reklama
Rozwiązanie
U
Może coś doradzicie. Urodziłam 2 tyg temu i karmie piersią. Problem jest taki że na początku mialam tak pogryziony brodawki że musiałam zastosować nakładki i teraz córka nie chce już jeść bez nakładek
1f61e.png
.
Dzieciątko jest jeszcze malutkie możesz próbować co jakiś czas karmić normalnie jeżeli nie będzie chciała to załóż nakładkę bo nic innego nie wyczarujesz z takim maluszkiem
1f61e.png
.
Dzieciątko jest jeszcze malutkie możesz próbować co jakiś czas karmić normalnie jeżeli nie będzie chciała to załóż nakładkę bo nic innego nie wyczarujesz z takim maluszkiem

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry