reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Gratulacje! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]

Kurde A ja nie mam testu żeby zrobić:p chociaż od wczoraj brzuch boli jak na @ I trochę opadłam z optymizmu..
Póki nie ma @ nie trać nadziei [emoji6] ja w czwartek miałam doła, że nic z tego, a w piątek pozytyw [emoji4]

reklama
wow wow wow gratulacje Kochana!!!

A ja dziewczyny wg kalendarzykow owu powinnam miec piatek- sobota, a dzis mam sluzu sporo i czuje brzuch i zaczynaja piersi pobolewac. Juz sama nie wiem. Meza wczoraj niezbalamucilam, bo po dlugiej podrozy wypil piwko i padl. Moze dzis, ale jak wam pisalam zmuszac nie bede :-)

Dzięki dziewczyny! [emoji8] nie wiem co myśleć, jakoś to do mnie nie dociera, chyba sporo czasu minie zanim się z tym oswoje, poza tym dziwne uczucie.. z jednej strony ogromne szczęście a z drugiej tak naprawdę niczego jeszcze nie mogę być pewna, poza tym że bolą mnie piersi okropnie to tylko świadomość mówi mi JESTEŚ W CIĄŻY! Coś chyba dobry czas jest akurat, @fiddlee teraz jeszcze tylko kolej na Ciebie! [emoji7]

Dzięki dziewczyny! [emoji8] nie wiem co myśleć, jakoś to do mnie nie dociera, chyba sporo czasu minie zanim się z tym oswoje, poza tym dziwne uczucie.. z jednej strony ogromne szczęście a z drugiej tak naprawdę niczego jeszcze nie mogę być pewna, poza tym że bolą mnie piersi okropnie to tylko świadomość mówi mi JESTEŚ W CIĄŻY! Coś chyba dobry czas jest akurat, @fiddlee teraz jeszcze tylko kolej na Ciebie! [emoji7]
Będzie dobrze mnie cycki tak bolały że przy zdejmowanie stanika prawie ryczalam. I tak było przez cały pierwszy trymestr.

reklama
Do góry