reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

RoseGold jaka piekna ta jesien...
Dzieki dziewczyny na gratulacje, jak narazie to mam jeszcze w sumie 2 dni do @ , nie mowue nikomu, nawet mezowi, jak nie dostane to w sob wieczorem zrobie test z mezem, chyba ze jakos wyjdzie.

reklama
Gratulacje kochana, [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Zrobilam dziewczyny z porannego moczu, termin @ na pt lub sb, ale owu musiala byc z dzien lub 2 wczesniej niz pokazywaly apki.
Ciesze sie, nie wierze i boje...Zobacz załącznik 1012379
Hejka laski. Ja dziś na 16 mam dentyse i panicznie się boję chciałabym uciec. Boże jak ja się boję dentysty.

Byłam dzisiaj na wizycie, z małym wszystko w porządku, ma 3300g, szyjka zamknięta. Następna wizyta za tydzień, dostanę skierowanie do szpitala, lekarz powiedział, że ze względu na ciśnienie będzie trzeba się szybciej położyć i nie będziemy czekać do terminu, więc nie wiem, może będą mnie ciąć. W sumie to nie pomyślałam, żeby dopytać o to, ale okaże się wszystko za tydzień.

Nast może to i lepiej. Nie chcą ryzykować
Byłam dzisiaj na wizycie, z małym wszystko w porządku, ma 3300g, szyjka zamknięta. Następna wizyta za tydzień, dostanę skierowanie do szpitala, lekarz powiedział, że ze względu na ciśnienie będzie trzeba się szybciej położyć i nie będziemy czekać do terminu, więc nie wiem, może będą mnie ciąć. W sumie to nie pomyślałam, żeby dopytać o to, ale okaże się wszystko za tydzień.
Ja u dentysty kombinuje jak zwiac.

Niekoniecznie ciąć [emoji6] mogą Ci wywołać poród naturalny. Poza tym przez tydzień to się może jeszcze dużo wydarzyć [emoji16] A Ty jak chciałabyś rodzić?

Niekoniecznie ciąć [emoji6] mogą Ci wywołać poród naturalny. Poza tym przez tydzień to się może jeszcze dużo wydarzyć [emoji16] A Ty jak chciałabyś rodzić?
Chciałabym rodzić własnymi siłami. Ale skoro kładą mnie wcześniej, to chyba nie po to, żeby wywoływać, bo to nadal poród siłami natury i takie samo ryzyko. Kurcze, szkoda, że nie dopytałam dzisiaj o to. No jak będzie trzeba, żeby ciąć, to wiadomo, że się kłócić nie będę i się położę, zobaczymy za tydzień, jak dostanę to skierowanie co tam jednak zadecyduje ten mój gin.

Ja już po nie było tak źle. Dwa zęby mi zrobił i powiedział ze do kontroli po ciąży.

Nast może Ci wywołala naturalny. Albo przed szpitalem seksik z m to też przyspiesza.

Każda ma jakieś swoje wyobrażenie o porodzie i każda chciałaby inaczej ale pomyśl sobie, że będziesz mogła mieć swojego synka przy sobie juz tak niedługo.. a gdyby czekali to nie wiadomo kiedy byś urodziła :) trzeba szukać plusów! Ja to znowu chciałabym cesarkę [emoji85]

Z tego co wiem, przy nadciśnieniu wykonują cięcie. Dlatego byłam wściekła, ze w ciąży mi się ciśnienie unormowało[emoji85]
Ale może lekarz chce spróbować je wcześniej zbić na SN? Faktycznie warto dopytać

reklama
Do góry