reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ale zauważyłam, że z maratonu w dni płodne częściej są chłopcy, w sensie, że od samego początku dni płodnych sex co 2 dnień aż do zakończenia owulacji.

A masz chłopców w inn
Dasz radę Megi! Organizacja sama przyjdzie.
Choc ja przyznaję, że mam lekkiego stresa jak pomyśle o odprowadzaniu chłopców codziennie do placówek z mała we wózku. Tym autobusem w tym tłumie [emoji849][emoji849][emoji849]
A masz chłopców w innych szkołach?:hmm: polecam chuste i taka bluze specjalna, jak nie dluga trasa jest szybciej i wygodniej, niż z tym wózkiem, jeszcze jak nie zawsze da sie wejść

Ale zauważyłam, że z maratonu w dni płodne częściej są chłopcy, w sensie, że od samego początku dni płodnych sex co 2 dnień aż do zakończenia owulacji.
bo co 2 dni to odległość chłopczykowa, a ciekawe co jest z seksów codziennych przez cały cykl...chyba często nic, bo plemniki nie zdązą sie zregenerować :p u nas tak było seks od 7 do 11 dc a skok temp w 16 dc :p
dzis temperatura spadła więc jutro pewnie przyjdzie okres.
A zbadałam dzis ph i jakies wysokie bo coś meidzy 5.0 a 5.5. Ciekawe skąd taka zmiana..skoro zreguły miałam około 4.7. Mozliwe ze to przez zblizajacy sie okres? czy mam szukać przyczyny gdzies indziej, żebym jakies infekcji nie zlapała :/

Ja Ci powiem że praktycznie wszystkie moje koleżanki mają parki, starsza córka, młodszy syn a ja jedyna mam na odwrót.
Kombinacje z 3 dziećmi ciężko stwierdzić bo mało kto z moich znajomych ma 3 8-)
A ja bym chciała zacząć się starac bez tego kombinowania, w sierpniu był ten wyjazd, we wrześniu mi mąż wyjeżdża na 3 dni a potrm mamy gosci przez kolejne 4 gdzie będą dni płodne. Więc już jestem zla na sam myśl... i 2 dzieci jeszcze w domu które przychodzą do łóżka rodziców ostatnio noc w noc, a już dawno nie przychodziły :p
Zaciagnij męża pod prysznic :laugh2::laugh2::laugh2:

A masz chłopców w inn

A masz chłopców w innych szkołach?:hmm: polecam chuste i taka bluze specjalna, jak nie dluga trasa jest szybciej i wygodniej, niż z tym wózkiem, jeszcze jak nie zawsze da sie wejść

Młodszy chodzi do ostatniej grupy 6latków w przedszkolu, starszy do 3 klasy. Szkoła i przedszkole są tuż obok siebie. Starszak dochodzi z nami zawsze do przedszkola i zaś sam dochodzi do szkoły, wiec to luzik. A malutka na chustę we wrześniu jeszcze będzie za mała - zwłaszcza, że jeszcze mi się nie urodziła ;) a i ja zanim zamotam chce dojść do siebie.

Młodszy chodzi do ostatniej grupy 6latków w przedszkolu, starszy do 3 klasy. Szkoła i przedszkole są tuż obok siebie. Starszak dochodzi z nami zawsze do przedszkola i zaś sam dochodzi do szkoły, wiec to luzik. A malutka na chustę we wrześniu jeszcze będzie za mała - zwłaszcza, że jeszcze mi się nie urodziła ;) a i ja zanim zamotam chce dojść do siebie.
Też prawda :tak:

reklama
A powiedzcie czym się zakwaszacie? Jaka maść jest zalecana, czy nadal ten Sylk? Czy VitagynC też może być?Nie ma jakieś info czy on np może być stosowany przy stosunku?Czy nie uszkadza plemników np

Do góry