super! GratulacjeNo i są [emoji7] nawet nie wiecie jak się cieszę! [emoji3590]Zobacz załącznik 1016099
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super! GratulacjeNo i są [emoji7] nawet nie wiecie jak się cieszę! [emoji3590]Zobacz załącznik 1016099
Ja również gratuluję [emoji7][emoji1768]
Dziękuję dziewczyny! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]super! Gratulacje![]()
No i są [emoji7] nawet nie wiecie jak się cieszę! [emoji3590]Zobacz załącznik 1016099
Dziękuję! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Ogromne Gratulacje [emoji7][emoji7]
No i są [emoji7] nawet nie wiecie jak się cieszę! [emoji3590]Zobacz załącznik 1016099
Dziękuję! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]GRATULACJE! SPOKOJNYCH 9 MIESIĘCY![]()
Dziękuję! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dalej jestem w szoku i nie dowierzam, nie dociera to do mnie, bo byłam pewna jednej kreski [emoji2960]
Super!! Gratulacje! [emoji173][emoji4] bardzo się cieszę razem z Toba i łacze się w niedowierzaniu, bo jak robiłam test to bylam przekonana, że zobaczę jedną kreskęDziękuję! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dalej jestem w szoku i nie dowierzam, nie dociera to do mnie, bo byłam pewna jednej kreski [emoji2960]
O masz.. Nie wiedziałam że opryszczka może być tak groźna, ja bym się wybrała do lekarza żeby sprawdził czy to to i w razie czego dał jakieś bezpieczene lekiDziewczyny ratunku! Wezcie mnie jakoś ogarnijcie, uspokójcie, bo już wariuje.
Dzisiaj rano poczułam coś bolesnego na ustach, patrze w lustro a tam coś ala opryszczka, zaczerwienienie (nigdy nie miałam opryszczki, więc nie mam porównania).
Oczywiście już przewertowałam internety i sprawdziłam objawy, niby powinno piec i swędzięć wcześniej przed wyjściem opryszczki, ale nie miałam takich objawów. Mam ogromną nadzieje, ze to tylko tylko jakiś pryszcz lub coś w ten deseń.
Bo jak poczytałam o skutkach opryszczki w ciąży (szczególnie jak ma się ją pierwszy razy) to mnie aż mdli z nerwów i o niczym innym nie myśle.