Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hejka, jestem Lena [emoji4]
U nas jeszcze przed wizytą u lekarza ale dwie kreski się pojawiły a beta robiona dziś 762 [emoji1320]Zobacz załącznik 1012231
Zobaczymy jeszcze jak przyrost i wizyta bo mam problem z PCOS ale na razie wielki szok i radość [emoji87] cały dzień chodzę zakręcona i aż nie wiem co się dzieje! Według ostatniej miesiączki 4 tydzień 5 dzień. Kompletnie niespodziewanie, staramy się od paru miesięcy i już powoli przestawałam liczyć na druga kreskę. A dziś rano wpadł mi w ręce test wiec stwierdziłam „a co mi tam, robię”, nawet zębów nie zdążyłam umyć a tu druga krecha[emoji87] mam nadzieje ze zaraz przybędzie więcej majówek [emoji4] trzymam kciuki!
A brałaś coś może podczas starań?![]()
Super pomysłja jest jeszcze około 2 dni przed owu i zaczynamy działać
poprzednie dwa cykle - pierwszy okazał się ciąża biochemiczna a drugi lipcowy w sumie to ciężko to nazwać staraniem jak kochaliśmy się tydzień po owu bo byłam z dziećmi na wakacjach u rodziny - ale jak okres się spóźniał to i tak nadzieja była ;p oczywiście nic z tego nie wyszło tak wiec liczymy na ten cykl. Obecnie 11dc. A u Ciebie który?
![]()
Witajcie:-) nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym do Was dolaczyc I zostać na tym forum już do maja:-)
U mnie dzisiaj 22 dc,starania były, czekamy jeszcze tydzień do przyszłej srody:-)