@annemarie a może i mnie byś coś doradziła? Za miesiąc chcemy podejść do 3 transferu. U nas powodem podejścia do in vitro było niskie AMH. W sumie wyhodowaliśmy 5 blastocyst 3 x 5.11. 1 x 4.1.1 i 1 x 3.1.1. Po 1 transferze beta urosła do 170 i spadała a po drugim nawet nie drgnęła. Byliśmy u Paśnika i zalecił accofil po transferze i mam zamiar to zastosować. Z wyników mam jeszcze IO i nie takie mutacje mthfr. Do tego dieta bezglutenowa. Tarczyca ok, drożność zrobiona, macica dobrego kształtu, na prolaktynę biorę dostinex. KIRów nam nie badano ale w klinice bardzo nalegali na badanie genetyczne zarodków ale się nie zgodziliśmy ponieważ to bardzo drogie badanie. W sumie co mnie może jeszcze niepokoić to Insulina na czczo 17,5 ale na IO biorę glucophage 1500 po obiedzie i 750 po śniadaniu. Nie wiem co jeszcze mogli byśmy poprawić

Zastanawiam się czy mamy się w tym cyklu wybrać jeszcze do kliniki pogadać co i jak przed kolejnym transferem ale czuję że nic mi nie powiedzą a stracę kasę na wizytę

po każdym niepowodzeniu gadali nam że to na pewno wadliwe zarodki...