reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

reklama
gratuluje wszystkim tym, ktore maja dwie kreski...badz beta jest pozytywna.

ja chyba poki co, usune sie z topiku... i dalej bede was podczytywac i trzymac za was kciuki. :-) pa dziewczyny :-)

Dziękuję @nnat. :) jaką one mają czułość? Ja dalej czekam lalalala 8-);)

Miałaś w poprzednim, a nie teraz. To świadczy tylko o braku owulacji odbytej, o niczym więcej. Żebyś sobie PCOS teraz nie wmawiała czasami, czarnowidzko moja ;)
Ja wiem wiem. Tylko że w ciągu ostatnich dwóch lat milion razy sprawdzałam progesteron i zawsze był taki niski. PCOS sobie nie wmawiam bo nie mam objawów. Tylko cholera co jest przyczyną tego że robią mi się torbiele z pęcherzyków :/

Dziewczyny nie napiszę nic nowego ale kiedy starania się przeciągają najlepszym sposobem na powodzenie jest odpuszczenie :) Naprawdę! Oczywiście bywają różne zdrowotne problemy, które wymagają leczenia ale najczesciej to głowa blokuje powodzenie.
O pierwszego Synka staraliśmy się pół roku i zdazylam sobie nawmawiać juz nawet bezpłodność i zaskoczylo od razu po tym jak Ginekolog mi powiedział, ze jest ok. Uwierzyłam i 2tyg pozniej zobaczylam upragnione 2 kreski.
Znam wiele takich przypadkow, gdzie udaje sie gdy faktycznie czlowiek da sobie spokoj.
Jest para , ktora od wielu lekarzy uslyszala,ze nie ma najmniejszych szans, starali sie 13 lat i tyle tez mniej wiecej trwalo leczenie, nie poskutkowala inseminacja ani in vitro, odpuscili, przyplacili to sporym kryzysem zdrowotnym i nagle w wieku 36lat stal sie cud! Zaszla w ciaze i urodzila zdrowa córę !
Teraz znajoma czeka na porod :) po 3 probach in vitro tez odpuscili, minely chyba 2 lata, u lekarza uslyszala, ze jej macica absolutnie "nie przyjmie" ciąży i proszę .. Kolejny cud :)
Trzeba myslec pozytywnie, choc sama wiem jakie to ciezkie..

Dziękuję @nnat. :) jaką one mają czułość? Ja dalej czekam lalalala 8-);)

Miałaś w poprzednim, a nie teraz. To świadczy tylko o braku owulacji odbytej, o niczym więcej. Żebyś sobie PCOS teraz nie wmawiała czasami, czarnowidzko moja ;)
Witam się kochane. Jak tam się czujesz? Mam nadzieję że @ dalej nie przyszła, nie puszczam kciukow:)

Witam się kochane. Jak tam się czujesz? Mam nadzieję że @ dalej nie przyszła, nie puszczam kciukow:)

Dzień dobry! Piszę na szybko, bo szykuje się na delegację. Poodpisuje w drodze. Zero @, 37 dc, 18 dpo i 3 dni po terminie @. Temperatura taka, jak wczoraj, czyli najwyższa od jakiś 12 dni. Czuje się dobrze, w sumie nic mi nie dolega, wieczorem było lekko niedobrze. Mój mąż się ze mnie naśmiewa, bo mówię, że nie mam objawów ciąży, ale mam to i to i to :p ;) Zobaczymy! 4 dni do testu.

reklama
Dzień dobry! Piszę na szybko, bo szykuje się na delegację. Poodpisuje w drodze. Zero @, 37 dc, 18 dpo i 3 dni po terminie @. Temperatura taka, jak wczoraj, czyli najwyższa od jakiś 12 dni. Czuje się dobrze, w sumie nic mi nie dolega, wieczorem było lekko niedobrze. Mój mąż się ze mnie naśmiewa, bo mówię, że nie mam objawów ciąży, ale mam to i to i to [emoji14] ;) Zobaczymy! 4 dni do testu.
Oczekuje razem z Tobą:) temperatura obiecująca:)

Do góry