nikolka1203
Fanka BB :)
A ty robisz testy owu? Który cykl się staracie?O matko [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty robisz testy owu? Który cykl się staracie?O matko [emoji23]
Nie jedziemy nigdzie bo mój m pracuje, ( mieliśmy urlop zaplanowany razem kiedy był w tamtej pracy a że zmienił to narazie nie ma urlopu) ale ja już tęsknię za wolnym lato to u mnie zawsze ciężki czas w robocie, dodatkowo mało ludzi więc zasuwamy za 5ciu, no i ost urlop był ponad rok temu. Marzę o wolnym wieczorze ba kokderce, z książeczka a nie myśl że muszę iść na nockę [emoji16]
@RoseGold wszystko wszystkim "fagas" płaczę ze śmiechu [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
wez z tymi testami to widze ze roznie wychodza.A skoro jestesmy w temacie testow owu, to U mnie testy znów wyglądają jakby miały być zaraz pozytywne. Totalnie nie ogarniam
A skoro jestesmy w temacie testow owu, to U mnie testy znów wyglądają jakby miały być zaraz pozytywne. Totalnie nie ogarniam
Ja wl narazie odpuscilam testy owu bo wychodziły mi tak dziwnie że tylko się dodatkowo stresowalamwez z tymi testami to widze ze roznie wychodza.
Będę wdzięczna, bo jestem bardzo ciekawa.Zobacz załącznik 1018083
Dwa z góry to z godziny ok 15:30 a ten na dole jakieś pol godziny temu. 10 dc , jutro monitoring to napisze Ci jak pęcherzyk i jak testy
Ja chyba też je rzucę w następnym cyklu. W zeszłym miesiącu wyszły wg mnie za wcześnie, jednak miały racje, bo cykl mi się skrócił, dlatego uważałam, że działają. No ale chyba jednak nie, bo w tym cyklu testy świrują totalnie, a najlepsze jest to, że zupełnie nie pokrywają się z moimi obserwacjamiJa wl narazie odpuscilam testy owu bo wychodziły mi tak dziwnie że tylko się dodatkowo stresowalam