reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dzień dobry [emoji4][emoji4]
Hej, hej [emoji4] jak u Ciebie? Byłaś u lekarza rodzinnego po zwolnienie?
Witam się w ten okropny poranek z mega mdłościami [emoji31][emoji17]
Uuu, współczuję, bo przypominam sobie zeszły tydzień gdy zdychałam od rana do wieczora [emoji26] Pocieszające jest to, że to kiedyś w końcu mija [emoji4]

Dzień dobry :D
Ja dopiero wstałam. Moja mama zgarnęła dzieci o 8 do szkoły i przedszkola, a ja spałam dalej[emoji23] jestem nieprzytomna i trochę nie wiem, w jakim wszechświecie jestem[emoji28]
Musze kupić dziś parę przyborów szkolnych, wiec wynurzam się z nory zwanej domem i ruszam na zakupy.

Miłego dnia!

Dziewczyny wrzucam tak dla wiadomości obecne zdjęcie usg (po prawej) i z poprzedniej ciąży (po lewej) która zakończyła się poronieniem. Była starsza wtedy o tydzień od tej.. Teraz widzę jaka ogromną różnica jest między tymi zdjęciami.

Teraz musi być dobrze [emoji16]

A czy któraś z was zna się na tej metodzie "zgadywania" płci z tak wczesnego usg? Na moje oko dziewczynka ale to tylko zabawa [emoji23]
Co by nie było będę szczęśliwa, ważne żeby było zdrowe i donoszone, ale czuję że teraz się uda
Screenshot_20190904-092943.jpeg

Dziewczyny wrzucam tak dla wiadomości obecne zdjęcie usg (po prawej) i z poprzedniej ciąży (po lewej) która zakończyła się poronieniem. Była starsza wtedy o tydzień od tej.. Teraz widzę jaka ogromną różnica jest między tymi zdjęciami.

Teraz musi być dobrze [emoji16]

A czy któraś z was zna się na tej metodzie "zgadywania" płci z tak wczesnego usg? Na moje oko dziewczynka ale to tylko zabawa [emoji23]
Co by nie było będę szczęśliwa, ważne żeby było zdrowe i donoszone, ale czuję że teraz się udaZobacz załącznik 1018196
Ja totalnie się na tym nie znam, ale u mnie podobno będzie dziewczynka wg tego zdjęcia [emoji16] tak mi napisała dziewczyna na kwietniówkach [emoji3059] liczę na to, że się sprawdzi [emoji16] chociaż wiadomo, że najważniejsze żeby było zdrowe.
IMG_20190823_162902.jpeg

Ja totalnie się na tym nie znam, ale u mnie podobno będzie dziewczynka wg tego zdjęcia [emoji16] tak mi napisała dziewczyna na kwietniówkach [emoji3059] liczę na to, że się sprawdzi [emoji16] chociaż wiadomo, że najważniejsze żeby było zdrowe. Zobacz załącznik 1018210
To ja chyba wrzucę na kwietniowki też [emoji23] bo myślałam że jak po drugiej stronie to chłopak haha, mi też nie zależy ale warto pozgadywac haha

To ja chyba wrzucę na kwietniowki też [emoji23] bo myślałam że jak po drugiej stronie to chłopak haha, mi też nie zależy ale warto pozgadywac haha
Wrzuć wrzuć, niedawno była fala zdjęć i jedna dziewczyna oceniała [emoji16] jestem ciekawa, czy to w ogóle ma prawo się sprawdzić, czy to raczej wróżenie jak z fusów [emoji23]

reklama
Do góry