Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Itsaris kibicuje Wam cały czas, dlatego pomyślałam, że może podsunę Wam pomysł - kuzynka miała problem z córeczką, która nie przybierała na wadze i dietetyczka poleciła jej kaszkę sinlac - ponoć są tam też minerały, żelazo. Podczytuje, że Tosia je kaszki, więc może uda się przemycić troszkę żelaza w taki sposób. Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za Tosię!
Tylko nie sinlac! To tak jakby dawać dziecku codziennie całą tabliczkę czekolady, bo jest za chude i musi przybrać na wadze...
Bo cukier występuje w składzie nie tylko pod nazwą "cukier"Nie wiem skad ta niechec do sinlacu, bo obecna wersja bez cukru jest naprawde godna uwagi. Zawiera naprawde duzo bialka, witaminy i mineraly na bardzo przyzwoitym poziomie i smak na tyle neutralny, ze nawet niejadek zje. Porownanie do czekolady? Mozna sie przyczepic do tego ryzu bo sama nie jestem jego fanka, ale generalnie to dobry produkt szczegolnie dla wrazliwych brzuszkow.
Bo cukier występuje w składzie nie tylko pod nazwą "cukier"