reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny kochane, czesc mnie tu zna ,dla reszty jestem moze i obca natomiast mam do was prosbe[emoji173]️taka sercowa sprawa...pamietacie Gosie i jej Oliwke , ktora urodzila sie duzo za wczesnie? Gosia stara wygrac sie na fb chuste w ktorej moglaby nosic i tez w jakis sposob rehabilitowac Oliwke. Do tego ale, potrzebne sa glosy... nasze, wasze , kazdej z Was ktora chcialaby Gosi pomoc wygrac. Gosia dlugo tutaj byla , zawsze odpowiadała na pytania i pomagała jak mogla, mysle ze nadszedl czas pomoc teraz Gosi. Serio nie musicie duzo zrobic, kliknac na link i zaglosowac. Glosujemy klikajac myszka na ten prostokacik na dole strony.Glosujemy do skutku[emoji4]Pomozcie[emoji173]️[emoji173]️

A tu historia Oliwki[emoji173]️

Nic nie wiedziałam, bo w listopadzie nie wchodziłam już za bardzo na forum, ale jak poczytałem to się poryczalam, bo byłyśmy z Gosią w ciąży w tm samym czasie, jakby Oliwka urodziła się w terminie to byłaby jakis miesiąc młodsza od mojego Maksika... Będę głosować codziennie od teraz...

reklama
Kiedy masz testy genetyczne?Ja mam teraz w środę,idziemy prawie równo ,jeśli chodzi o ciąże.Od dziś 12 tydz leci.I też się martwie,bo nasienie kiepskie,z biopsji.
Ja robilam w piatek te z krwi (NIFTY pro) wyniki do 2 tyg wiec czeka mnie jeszcze 2 tyg czekania. Ale za tydzien ide zrobic jeszcze usg z testem pappa bo mam za darmo wiec zamiast normalne usg to zrobie sobie to.

Na żywo inaczej to wygląda albo sobie wmawiam

Załączniki

• 20190909_154635.jpg
    20190909_154635.jpg
    561,4 KB · Wyświetleń: 138
  • 20190909_153645.jpg
    20190909_153645.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 136
reklama
Do góry