Igraszka
Fanka BB :)
A to mamy podobne terminy ja ostatnią @ mialam 4.08. Cykle 30 dniowe, kalkulatory wyłudzają mi 11-13 Maja..tak, @ powinnam mieć na początku września, test robiłam 4.09 w 30 dc![]()
Termin wypada na 12 maja <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to mamy podobne terminy ja ostatnią @ mialam 4.08. Cykle 30 dniowe, kalkulatory wyłudzają mi 11-13 Maja..tak, @ powinnam mieć na początku września, test robiłam 4.09 w 30 dc![]()
Termin wypada na 12 maja <3
A to mamy podobne terminy ja ostatnią @ mialam 4.08. Cukle 30 dniowe, kalkulatory wyłudzają mi 11-13 Maja..
A ja byłam na szybko dziś u lekarza bo powiedziałam w pracy ze jestem w ciąży.. Bo chcieli mnie wysyłać na szkolenie jutro 80 km od domu a ja nie dam rady się tyle tluc autobusem. Wrzucam zdjęcie z 02.09 wtedy był wg Om 5t6d a dzisiaj wg om 10.09 7t1d
Wiem już ze po ciąży nie mam gdzie wracać..zobaczymy ile jeszcze popracuje.
Widziałam jak serducho ładnie bije i mam zaświadczenie o ciąży następna wizyta na NFZ 24.09Zobacz załącznik 1020815Zobacz załącznik 1020816
Jak pięknie dzidzia rośnie! Zdjęciami dodajesz otuchy. Życzę żeby z pracą się ułożyło...A ja byłam na szybko dziś u lekarza bo powiedziałam w pracy ze jestem w ciąży.. Bo chcieli mnie wysyłać na szkolenie jutro 80 km od domu a ja nie dam rady się tyle tluc autobusem. Wrzucam zdjęcie z 02.09 wtedy był wg Om 5t6d a dzisiaj wg om 10.09 7t1d
Wiem już ze po ciąży nie mam gdzie wracać..zobaczymy ile jeszcze popracuje.
Widziałam jak serducho ładnie bije i mam zaświadczenie o ciąży następna wizyta na NFZ 24.09Zobacz załącznik 1020815Zobacz załącznik 1020816
U mnie też wiedzieli że planuję ciążę natomiast szef planuje oddać placówkę bo mu nie idzie, umowę mam na czas określony. Uważam że uczciwie zrobiłam mówiąc mu ze jestem w ciąży ale ze nie zostawię go bez pracownika i zamierzam pracować do grudnia. Mam tylko nadzieję że nie wyjdzie mi to źle że mu powiedziałam przed 12 tygodniem..@nikolka1203 dlaczego nie masz do czego wracać? masz umowę na czas określony?
Ja w pracy powiedziałam na samym początku tylko,że uprzedzałam wcześniej, że planuje ciąże.
Póki co mam zwolnienie do piątku
Ważne że mam umowę do 13 tygodnia to mi przedłuża do porodu, praca jak nie ta to inna bankowość akurat jest taka branża że w tym momencie nie jest ciężko o pracę. Pytanie tylko jak mnie potraktuje regionalna, nie chciałabym żeby się na mnie wyzywala za to specjalnie. No ale jak coś to pójdę na zwolnienie które mogłam mieć od początku i tyleJak pięknie dzidzia rośnie! Zdjęciami dodajesz otuchy. Życzę żeby z pracą się ułożyło...
Masz świetne nastawienie dziewczyno. Teraz najważniejsza jest zdrowa ciążaWażne że mam umowę do 13 tygodnia to mi przedłuża do porodu, praca jak nie ta to inna bankowość akurat jest taka branża że w tym momencie nie jest ciężko o pracę. Pytanie tylko jak mnie potraktuje regionalna, nie chciałabym żeby się na mnie wyzywala za to specjalnie. No ale jak coś to pójdę na zwolnienie które mogłam mieć od początku i tyle![]()
Dokładnie, nie zamierzam się denerwować rzeczami na które nie mam wpływu.Masz świetne nastawienie dziewczyno. Teraz najważniejsza jest zdrowa ciąża![]()
Mam tylko nadzieję że nie wyjdzie mi to źle że mu powiedziałam przed 12 tygodniem..