reklama
@ovli22 - no co maja zrobić - po prostu nie maja możliwości się tam leczyć [emoji20] wiec ciesz się, ze możecie sobie na to pozwolić ale to naprawdę mega dużo kasy..... [emoji20] Oby tylko to pomogło [emoji173]️ trzymam kciuki
Siedząc tam tak się zastanawiałam „Quzwa Przecez my płacimy za coś co powinno być naturalnie za darmo „ płacimy za coś co inni maja za darmo ! Natura sobie z nas zakpiła !!
@Marthi nie miała bym tej kasy gdybym
nie oszczędziła ufff i naprawdę szkoda , że człowiek uraci swoje oszczędności aby mógł doswiadczyc życia z bejbikiem ! No mam nadzieje ze ida się i ta kasa nie poszła na marne .
Charlotte21
Fanka BB :)
Tak! zapomniałam o beta - coś tam@Charlotte21 Dziękuję za podpowiedź, szczerze mówiąc nie wiem jakie są te rodzaje, bo przez telefon mi nie powiedzieli... Poczytam sobie na temat tych badań co napisałaś.![]()
dagmarie25
@ovli22 cieszę się że już jesteś po wizycie i zobaczysz że będziesz zadowolona. Tym razem będziesz miała pewność że zrobiliście dosłownie WSZYSTKO co da się zrobić żeby donosic ciążę
A odnośnie badań to niestety badania będą też po serii szczepień ja płaciłam jakoś 1750zl za badania po 1 serii szczepień czyli po 3 szczepieniach i potem masz znowu konsultacje z lekarzem czyli 350zl.
Teraz w listopadzie będziesz miała wizytę czyli 350zl plus szczepienie (jeśli masz szczepionki od męża to 700zl, jeśli łączone to 770zl A jeśli sam dawca to 850zl), później kolejne dwie szczepionki co 2 tyg i chyba 2-3 tyg od ostatniej szczepionki będziesz mieć badania za jakieś 1700zl i po wynikach (czas oczekiwania koło 3 tyg) wizyta u profesora (czyli znowu 350zl)
Teraz w listopadzie będziesz miała wizytę czyli 350zl plus szczepienie (jeśli masz szczepionki od męża to 700zl, jeśli łączone to 770zl A jeśli sam dawca to 850zl), później kolejne dwie szczepionki co 2 tyg i chyba 2-3 tyg od ostatniej szczepionki będziesz mieć badania za jakieś 1700zl i po wynikach (czas oczekiwania koło 3 tyg) wizyta u profesora (czyli znowu 350zl)
Oczekujaca123
@Marthi wystawienie języka, machsnie jedna ręka, i często zapatrzenie w jeden punkt.. ja do niej mówię A.ona nic.. dopiero za chwilę się uśmiechnie albo i nie...
@Porzeczka1234 urologa znam tylko Garlowskiego z urovity jeśli o to chodzi, ale ogólnie.polecalam tą przychodnie prywatnie i NFZ bo to jedna z najlepszych jeśli chodzi o urologie.
@Porzeczka1234 urologa znam tylko Garlowskiego z urovity jeśli o to chodzi, ale ogólnie.polecalam tą przychodnie prywatnie i NFZ bo to jedna z najlepszych jeśli chodzi o urologie.
Mamafasolki
Ja tak z doskoku i innej bajki, ale szukałam czegoś i trafiłam do Was. Żelazo 70 i ferrytyna 34 to już wskazania do suplementacji w jako profilaktyki anemii.Żelazo obydwoje mają ok 70 badane w sierpniu. Ferrytyny u Amelki 35 więc ok u Stasia brakło krwi żeby zbadać... U Stasia hemoglobina ok 14 u Amelki ok 11. Więc to raczej nie żelazo...
@ovli22 cieszę się że już jesteś po wizycie i zobaczysz że będziesz zadowolona. Tym razem będziesz miała pewność że zrobiliście dosłownie WSZYSTKO co da się zrobić żeby donosic ciążęA odnośnie badań to niestety badania będą też po serii szczepień ja płaciłam jakoś 1750zl za badania po 1 serii szczepień czyli po 3 szczepieniach i potem masz znowu konsultacje z lekarzem czyli 350zl.
O Quzwa zbankrutuje !!! Chyab zacznę wyprzedawać dobytek domowy !! U mnie to jeszcze dojazd 500 zł !!! Nie wydołam ! Zryć nie będę !
Te 700 zł to płacisz za serie szczepionek czy jedną ?
Jak wyglądają szczepienie ? Boli to ?
Ile ty zapłaciłaś za tą przyjemność ?
dagmarie25
Już pisze
1 wizyta 400zl plus badania 5600
2 szczepienia ja miałam mąż plus pulowane czyli 3x770zl
3 badania po serii szczepień 1750zl
4 wizyta u profesora w celu omówienia badań 350zl plus kolejne szczepienie tym razem od dawcy czyli 850zl
U mnie jeszcze tak wypadło że miałam dwie dodatkowe wizyty u profesora więc 2x350zl.
Niestety za każde szczepienie płacisz czyli kwota 700x3 = jedna seria szczepień (o ile masz mieć szczepienia od męża bo te są najtańsze)
Masz po 4 uklucia w każda rękę i jest to dość bolesne ale da się przeżyć
4 wizyta u profesora w celu omówienia badań 350zl plus kolejne szczepienie tym razem od dawcy czyli 850zl
U mnie jeszcze tak wypadło że miałam dwie dodatkowe wizyty u profesora więc 2x350zl.
Niestety za każde szczepienie płacisz czyli kwota 700x3 = jedna seria szczepień (o ile masz mieć szczepienia od męża bo te są najtańsze)
Masz po 4 uklucia w każda rękę i jest to dość bolesne ale da się przeżyć
reklama
Już pisze [emoji1]
Masz po 4 uklucia w każda rękę i jest to dość bolesne ale da się przeżyć![]()
I udało się zajść po tej seri szczepień ?
Ja nie nie wiem czy ja przeżyje te szczepionki daj spokój ja dzisiaj myślałam ze zemdleje z ilości pobrań krwi . Nie wiem nie wiem ! Słabo to widzę ha ha
A twój mąż tez miał szczepienia !
Podziel się: