Charlotte21
Fanka BB :)
Miała intralipidmialas intralipid we wtorek ? dzisiaj wizyta ?trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miała intralipidmialas intralipid we wtorek ? dzisiaj wizyta ?trzymam kciuki
Trzymam kciuki. Daj znać po wizycie u ginaMiała intralipidznowu przeleżałam 4 h aby połowa dawki zeszła. Dzisiaj na 16 endokrynolog a na 19 ginekolog. Już mnie tak zołądek boli, że nie wiem jak się uspokoić. Nawet sprzątaniee mi nie pomaga !
Dziękuję za odpowiedź.@Apsik1981 Jak ja kupowałam to tylko na takich drukach inaczej się nie dało.
Cudowna Mała Istotka ❤ serce bije jak dzwon !!! Dziewczyny jaką ulga.! Siedzę i płacze ze szczęścia w aucie....8 tc. Idealnie na USG. Karta ciąży założona. Zdjęcie mu pokrzepieniu serc !!!@Charlotte21 i jak ? Opowiadaj
GratulacjeCudowna Mała Istotka ❤ serce bije jak dzwon !!! Dziewczyny jaką ulga.! Siedzę i płacze ze szczęścia w aucie....8 tc. Idealnie na USG. Karta ciąży założona. Zdjęcie mu pokrzepieniu serc !!!
o rety az poplakalam sie na takie cudne wiesciCudowna Mała Istotka ❤ serce bije jak dzwon !!! Dziewczyny jaką ulga.! Siedzę i płacze ze szczęścia w aucie....8 tc. Idealnie na USG. Karta ciąży założona. Zdjęcie mu pokrzepieniu serc !!!
Dziękuję. Dziękuję, dziękuję. Aż mi się skakać chce że szczęścia. Przy wszystkich tych złych rzeczach. 2 poronienia, Tesciu z glejakiem dzisiaj właśnie wyszedł że szpitala ale za to wujek miał zawał. I tak ciągle radość wymieszaną że strachem.Gratulacje![]()
Cudowna Mała Istotka [emoji173] serce bije jak dzwon !!! Dziewczyny jaką ulga.! Siedzę i płacze ze szczęścia w aucie....8 tc. Idealnie na USG. Karta ciąży założona. Zdjęcie mu pokrzepieniu serc !!!