reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej Wam, u nas póki co w miarę spoko, zjadłam śniadanie i czekam co dalej. Liczę na to, że to się utrzyma jeszcze trochę, bo chciałam jechać do mamy i na zakupy [emoji16] a pogoda piękna, słoneczko świeci [emoji3059]
Ze złych wiadomości to chyba mamy myszy na strychu [emoji53] mąż już kombinuje jak się ich pozbyć [emoji848]

Fuuuuj, nienawidzę myszy najbardziej na świecie! Może jakieś trutki? Chyba najprostszy sposób [emoji39]
Życzę Ci super samopoczucia dziś! [emoji3] ja tez uderzam dziś na zakupy do ikei, pewnie będzie tłum ludzi ale wiem co chce kupić więc chyba przeżyje [emoji23]

reklama
A ja się witam już totalnie rozłożona przez przeziębienie, mam nadzieję że to nic gorszego. Pół nocy nie spałam przez ból gardła :( Grzesiek z moim tatą wybrał się na grzyby a ja się zastanawiam kto to będzie czyścił wszystko bo mi się już nie chce [emoji23]

@MartaSx strasznie współczuje Ci, ze w ciazy musisz sie tak denerwować, ale oczywiscie miałaś 100% racje. Moze jak meza wyrzucisz z łóżka na troche dłużej, to wtedy chociaż minimalnie odpuści?

@Olineekg z tego co wiem, to w ciazy nie mozna nic rozgrzewającego, plastrów tez nie. Pamietam jak dziewczyny na grudniowkach'14 o tym pisały. Szczerze mówiąc najlepiej bedzie, jesli przetrzymasz, ewentualnie Apap weźmiesz :/

Ja wlasnie wyrzucilam meza pod firma, a teraz pojechałam wydawac jego pieniadze buahahahah (smiech miał zabrzmieć złowieszczo). O 13 na obiad do wujków, moi rodzice z dziećmi dojada osobno, wiec mam chwile dla siebie. Upatrzyłam sobie jedne botki w CCC i nie wiem czy je wziąć...

Co myślicie? Brać, nie brać? :p

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    914,7 KB · Wyświetleń: 76
Fuuuuj, nienawidzę myszy najbardziej na świecie! Może jakieś trutki? Chyba najprostszy sposób [emoji39]
Życzę Ci super samopoczucia dziś! [emoji3] ja tez uderzam dziś na zakupy do ikei, pewnie będzie tłum ludzi ale wiem co chce kupić więc chyba przeżyje [emoji23]
Problem jest taki, że nie mamy jeszcze włazu na strych [emoji23] planowaliśmy robić to w przyszłym roku, ale nie wiem czy nie trzeba będzie zmienić planów [emoji849] jeszcze rok temu najbardziej się burzyłam, że nigdy myszy nie zabiję, aż do teraz gdy postanowiły zamieszkać z nami [emoji23] tzn. ja się do tego nie przyłożę, niech mąż sobie walczy, ja nawet nie chcę o niczym wiedzieć...
Ja wlasnie wyrzucilam meza pod firma, a teraz pojechałam wydawac jego pieniadze buahahahah (smiech miał zabrzmieć złowieszczo). O 13 na obiad do wujków, moi rodzice z dziećmi dojada osobno, wiec mam chwile dla siebie. Upatrzyłam sobie jedne botki w CCC i nie wiem czy je wziąć...
Ooo no właśnie ja też się czaję na ccc, uwielbiam kupować buty, więc dziś a pewno też jakieś kupię [emoji16] planuje jakieś brązowe/rude na małym obcasie, tylko że to zawsze kończy się tak, że chodzę i nie mogę znaleźć tego co sobie wyobraziłam [emoji848] pokaż co upatrzyłaś dla siebie

Witam się w niedzielę. Mam podły humor więc również dzisiaj wybieram się wydawać pieniądze męża [emoji16] stary właśnie z rana pojechał na grzyby, teraz wybył na warsztaty. Ja od rana na odkurzaczu i mopie. W końcu doprowadziłam dom do ładu, pranie się robi, a jeszcze z 3 przede mną. Stwierdziłam, że mamy za mało ręczników.. [emoji23] Dzisiaj 18 dc i powiem Wam, że już nie ogarniam. 3 dni temu test owu jak widziałyście pozytywny, później dwa dni testy dużo bledsze i dzisiaj znów pozytywny. Wg apki owu powinna być dzisiaj, ale już nie wiem czym mam się sugerować [emoji23] bamboszenie było, może szukaj jak mnie mój nie wkurwi to też będzie tak dla przyklepania ewentualnej owu [emoji23]

Martus, współczuję wczorajszego stresu, [emoji173] moja siostra właśnie ostatnio boryka się z tym samym problemem. Trzeba jakoś tymi chłopami potrząsnąć..

Co myślicie? Brać, nie brać? :p
Wow jaki czad! [emoji50] Oczywiście, że brać!
Ja na takie wysokie niestety teraz nie mogę się zdecydować, ale kiedyś miałam takie myślenie, że albo mega wysokie, albo płaskie. Oczywiście wysokie tylko na trochę, bo jednak najbardziej cenię sobie wygodę [emoji16]

reklama
Do góry