reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Witam się i ja. Dziś miałam kiepską nockę, przed 4 się obudziłam i przez 2 godziny nie mogłam spać, do tego jakieś czarne myśli mnie nachodziły [emoji53]
Dziś zaczynam 13 tydzień, więc chyba najgorszy czas za nami i teraz już chyba wszystko będzie dobrze [emoji4]
No mi każdy lekarz i pielęgniarki mówią że ja żyję bez zyl[emoji23][emoji23] i ja za każdym razem wychodzę taka po klota a czasami nawet gorzej jak jest dużo badań do zrobienia z krwi. Ja już nawet bólu nie czuje[emoji23][emoji23]
O masakra [emoji50] a ja przeżywam moje pobrania jak tak szybko idzie... Mega Ci współczuję, dzielna jesteś że tak się dajesz kłuć [emoji6] trzymam kciuki za dobre wyniki.!

Witam się i ja. Dziś miałam kiepską nockę, przed 4 się obudziłam i przez 2 godziny nie mogłam spać, do tego jakieś czarne myśli mnie nachodziły [emoji53]
Dziś zaczynam 13 tydzień, więc chyba najgorszy czas za nami i teraz już chyba wszystko będzie dobrze [emoji4]O masakra [emoji50] a ja przeżywam moje pobrania jak tak szybko idzie... Mega Ci współczuję, dzielna jesteś że tak się dajesz kłuć [emoji6] trzymam kciuki za dobre wyniki.!
Oczywiście że będzie dobrze, czemu miałoby być źle. Głowa do góry. Jeszcze trochę a poczujesz ruchy. Kiedy masz wizytę?

Cześć Wam[emoji3] pare dni mnie nie było, skrecalismy meble i ogólnie porządki w domu duuuże zrobiliśmy, dzidziuś będzie już miał miejsce dla siebie.. wcześniej ledwo my się mieściliśmy [emoji39] katar znowu mnie dopadł.. Eh to będzie moja zmora w tej ciąży [emoji20] @nikolka1203 jak zdrówko u Ciebie?

Dasz radę [emoji4][emoji110][emoji123] trzymam kciukiA to my według om 26tc według usg 27 Zobacz załącznik 1028684Zobacz załącznik 1028685

Nienawidzę tych moich cyckow [emoji24]
Cudny masz brzuszek! Już się nie mogę doczekać aż będę taki miała [emoji5]

Właśnie zostałam poraz 4 ciocia. Mój bratanek. Kacper 3500g 53cm długi i 10 punktów. Przyszedł na świat przez cc ponieważ jego mama miała w przeszłości problem z sercem i nie dostała zgody na SNZobacz załącznik 1028802
Gratulacje ciociu![emoji7]

Witam sie po uczelni.

Wiecie, kiedy najbardziej doceniacie to, ze studiujecie? Kiedy przyjeżdżacie na uczelnie i dowiadujecie sie, ze nie ma Was na liście studentów[emoji22] nie zdałam na 5 semestr, jednego punktu mi zabrakło[emoji24][emoji24][emoji24] bede pisać pisma itd zeby mnie przyjęli, ale czuje sie podle[emoji22]

Ale słaba akcja.. jak to jest w ogole możliwe, że o tym nie wiedziałaś? Co teraz? [emoji20]

Witam się. Już nie śpię zaraz jadę na badania.

Mam dzisiaj w planach ogarnąć trochę mieszkanie. Jutro u nas święto więc i dzisiaj zakupy.

Miłego dnia dziewczyny. Trzymajcie kciuki za dobre wyniki z tsh ft3 i ft4
Trzymam mocno kciuki!!![emoji8]

Oczywiście że będzie dobrze, czemu miałoby być źle. Głowa do góry. Jeszcze trochę a poczujesz ruchy. Kiedy masz wizytę?
Wiem, wiem, po prostu jakiś gorszy czas emocjonalny mnie dopadł [emoji849] zaraz chyba złapię za detektor...
Wizytę mam we wtorek, 08.10. To będą prenatalne [emoji6] mówił Ci na prenatalnych już jaką płeć podejrzewa? Ja już tak bym chciała wiedzieć kto tam mieszka [emoji16]

Wiem, wiem, po prostu jakiś gorszy czas emocjonalny mnie dopadł [emoji849] zaraz chyba złapię za detektor...
Wizytę mam we wtorek, 08.10. To będą prenatalne [emoji6] mówił Ci na prenatalnych już jaką płeć podejrzewa? Ja już tak bym chciała wiedzieć kto tam mieszka [emoji16]
ja mam prenatalne 18.10 nie.moge sie doczekac

reklama
Dziś zaczynam 13 tydzień, więc chyba najgorszy czas za nami i teraz już chyba wszystko będzie dobrze [emoji4]O masakra [emoji50] a ja przeżywam moje pobrania jak tak szybko idzie... Mega Ci współczuję, dzielna jesteś że tak się dajesz kłuć [emoji6] trzymam kciuki za dobre wyniki.!
Kochana to co było dzisiaj to jest pikuś. Kiedyś było gorzej. Dziękuję za kciuki mam nadzieję że wynik tym razem będzie poniżej 2

Do góry